spokojnie, dobra cena, inwestycja na dłuzszy tewrmin, wydaje mi sie ze warto. Mam tego sporo ale mysle jeszcze dobrac. Zakopac w szafie i czekac na mega zyski.
Jak to nie mam?
Mam niestety. Całe 1500 sztuk . Kupionych w okolicy 9 zł. Miałem więcej ale na szczęście sprzedałem zanim zwalił się na ryj. Graal to w tym roku moja największa porażka giełdowa. Uwierzyłem w bajki pana Wijaty.
I nie zniechęcam tylko piszę prawdę.
A prawda wygląda tak że na dziś ta spółka to jeden z najgorszych śmieci giełdowych, i nie sądzę by to się w najblizszym czasie zmieniło.
Graal da zarobić ale kupując te akcje trzeba od razu nastawić się na to że na zyski trzeba będzie czekać jakieś 2 lata moim zdaniem.
Przyjmijmy że mówisz prawdę. Rozumiem że jesteś doświadczonym inwestorem i straciłeś pieniądze. Jeżeli tak, to czy plując na forum na Grala myślisz że w ten sposób odzyskasz pieniądze? Po co to robisz? To mnie ciekawi.
Dziwne i smieszne z was ludziki.
Czy to że mam akcje firmy Graal na których mam wirtualną stratę kilkudziesięciu % znaczy że mam być teraz jej piewcą i pisać że ( znaczy się naganiać) da się tu zarobić w krótkim czasie krocie?
Pewnie że lepiej brac po 5 niz po 9 ale wyluzowany jestem bardzo.
Na takich papierach jak PBG GTC Arctic , Rafako, TVN zarobiłem tyle że nawet jeśli Graal zbankrutuje to mnie to specjalnie nie wzruszy.
Ja uważam że jesteś na usługach graala albo domu maklerskiego robiącego skup bo bardzo zależy ci na zwaleniu kursu czyli zarobku dla graala a nie dla nas bo graal musi zacząć kupować teraz i opluwanie akcji tylko im pomaga skupować tanio więc poco to robisz? opowieści o bankructwie firmy która ma najlepsze wyniki w tej branży i jest niezaprzeczalnie największa, ciekawe?
nie śmieszne, bo wielu ludzi straciło na polskiej giełdzie duże pieniądze!!! i to na pewno nie jest śmieszne... a drugie to faktycznie nie jest z tym Graalem czysta gra... np dziś wystawiłem zleconko kupna po 4,90 i niestety... okazuje się że widły tak przestawili , że nie załapalem się... faktycznie spółka całkiem dobra, ale kurs zdołowany, jest jeszcze problem komunikacji ze spółką, ale to już raczej kwestia kultury korporacyjnej, której nie mają niektóre spółki ... niestety...
Oczywiście ostry ma rację, a te wszystkie ludziki wymyślające spiskowe teorie dziejów niech się pukną w te puste baniaki. Równie dobrze ja mógłbym napisać, że wy jesteście "ludźmi wijaty" i dlatego naganiacie. Sztuką jest realnie ocenić sytuację, a ostry robi to dużo lepiej aniżeli wy. Mnie najbardziej śmieszy, że już 3 czy 4 raz majstrują przy uchwale o skupie, podczas gdy nie skupili jeszcze nic. I moim zdaniem nie skupią. wijata i jego pryncypał nie biorą pod uwagę, że rynek od dłuższego czasu nie wierzy w ani jedno ich słowo. Co widać po kursie. Jedyne co cieszy to fakt, że kurs nie powinien już raczej spadać, ale rosnąć też nie ma powodów. Niestety graal nie potrafi zarabiać pieniędzy i to jest problem, a wymienieni dwaj panowie nie potrafią nic zrobić by się to zmieniło.
skup jest formą na zarobek dla robercika a nam się wydaje że graal będzie chciał ciagnąć kurs do góry otóż nie cały czas majstrują przy wyniku i tylko raz na rok jak wchodzi biegły i każe im zamykać rok pokazują nagle zyski, ten rok jest taki sam dziwne ze nikt nie zauważył ze sam graal ma zysk minus dywidenda równy zero, tak im jakoś samo wychodzi jaka piękna analogia założę się że zysk znowu wystrzeli na koniec roku czyli w kwietniu 20112 jak biegli ich nacisną i zmuszą do prawdomówności.