• Info - super Autor: ~majk [90.156.28.*]

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=22393&ncc_index=BTG&id_tr=1

bardzo podoba mi sie to co dzieje sie w spolce, ze w koncu Bluetax staje sie transparentny i zaczyna dbac takze o dobro akcjonariuszy, jestesmy z wami!
  • Re: Info - super Autor: ~Roman [95.51.171.*]
    Ale to i tak jest bez znaczenia na kurs
  • Re: Info - super Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    ważne, że ktoś od miesiąca zbiera po 4 gr - zebrane już ponad 3 mln akcji
  • Re: Info - super Autor: ~Roman [95.51.171.*]
    Dalej cisza i dołowanie do 0,02
    ja również zerkam i czekam na 2 grosze
  • Re: Info - super Autor: ~Wanad [83.27.21.*]
    Ostrzegałem delikatnie.
    Spółka w trudnej branży, prezes nie dba o akcjonariuszy.
    EUI wydaje się ciekawszą alternatywą.
    Pomyśl :))
    no fajna ta spółka EUI - byłem nawet na spotkaniu dla inwestorów jakoś w kwietniu. Szkoda tylko, że tak bardzo pomylili się w prospekcie emisyjnym i zyski będą mieli dopiero w 2013 roku.

btw EUI jest wyceniane na 50 mln zl a bedzie mialo pewnie 1 mln straty w 2011
    Bluetax jest wyceniany na 3/4 mln a bedzie miało 1 mln ale zysku w 2011

nie przeczę, że EUI może być hitem ale raczej nie w najbliższych 2 kwartałach no chyba że ujawni sie jakiś fundusz i będzie pompka przez spekulantów.
    a jeśli mowa o spekulacji to proponuje przyjrzeć się np spółce Nemex z NC.
    Po ostrych spadkach mamy już prawie 3 miesięczna konsolidacje na niskich poziomach.
  • Re: Info - super Autor: ~Bluetax [90.156.28.*]
    to z pewnoscia nie przekona nikogo do kupna. ja mam Serenity - prezes z corka skupili z rynku kilka milionow po 18 i 19gr. a teraz mozna zakupic papier po 15 to chyba wieksza okazja nie sadzisz?
  • Re: Info - super Autor: ~perfeciar [83.26.134.*]
    Zapewne zbliża się moment gdy jedno zlecenie pozbawi strachliwych możliwości kupna
    Nie rozumiem gdzie tu ryzyko???
    Owszem jestem takim samym leszczem jak wy i nie ruszę tego gniota
    Dziwie się że nikt nie zauważył że ten papier to idealnie się nadaje dla spekulantów

jak na razie zauważył tylko Przemysław Kroczyński ale jak widać to za mało żeby tutaj pograj zdrowo a patrząc na przykład na Victorie w której Przemek tez był zaangażowany na początku tego roku 40 gr może tu być jak nic.
    Tylko musi przyjść kilku inwestorów którzy zrobią ponad 5 mln obrotu akcjami na jednej sesji.
  • Re: Info - super Autor: ~waldus1975 [82.139.164.*]
    Wiecie co te wasze naganianie na tą perłe to nic nie da ,prawda jest taka że ta firma to dno .Owszem mogła by być super ale prezes pokazał już że tutaj dla drobnych nic nie będzie itd .on może zrobić że będzie koniec bardzo szybko ,On zarobi ale nie drobni .Hm 3gr już pęka ostro ,skoro to taki hit to łapcie bo okazja najlepiej na maxa i kredyty bierzcie.
    bedzie po 2 gr to sie kupi mały pakiecik :)
    nie mart sie tak o nas a szczególnie o mnie bo ja sie pozbyłem tego co miałem po 5 i 4 grosze :)
  • Re: Info - super Autor: ~perfeciar [83.26.134.*]
    Widać i czuć że ogólna niechęć do spółki przełoży się na ostre mocne wzrosty
    Typowe dołowanie i ostra jazda w okolice 30gr a potem powrót do parteru
    Pomyślcie i policzcie jak niewiele tu kasy trza by zamieszać
  • Re: Info - super Autor: ~perfeciar [83.26.167.*]
    No i zaczyna się jw pisałem postraszyli ,zbili , zbiorą po 4gr i pompa jakie to typowe
[x]
BELEAF -6,45% 2,90 2026-05-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.