graber.....widzei dzis nawet 0,8 tak jak pisalem......baton bedzie wtedy jak za mocno pojdzie w gore.....wg mnie te 87K to byl tkz kursowstrzymywacz....w piatek zbierajacy pokazal ile uzbieral i mysle ze tymi 87K gral zeby zbic ladnie kurs i teraz ponownie odbierac papier. Na razie pare sesji bedzie spokojnie up......a pozniej wzrosna obroty i zacznie sie szal!
w piatek po 0,7 poszlo duzo na K....zatem ten poziom wydaje sie bezpieczny.....papier jest naprawde silny a do 1pln nie ma za wiele w arkuszu.....takze ten poziom osiagamy niebawem i idziemy dalej up
Wzrost jest ładny, ja niestety utknąłem na 1,1 i 0,98...i to mnie właśnie boli :) chcę nawet dojść do tego poziomu, spokojnie wyjść i ew. wejść na niższym kursie tuż przed wzrostami. Jest ruch na papierze, a to mnie bardzo zachęca do inwestowania ;]
wg mnie jak juz dojdziemy do 1pln to raczej nie spadniemy nizej w krotkiej perspektywie.....ktos ladnie zaplanowal gorki i dolki.....przypominam - up z okolo 0.3 na okolo 1.2...pierwsza korekta powinna byc do 66% wzrostu czyli na 0,6.......druga fala wzrostowa - (0,6x3)-(0,6x4) - 1,8-2,4.....
typy sa takie ze z rana zaczekaja az sie ustawi podaz tako kole 1pln i pozniej to zbiora........dzis spodziewany atak na 1.20...w arkuszu pustki......na gpw beda sprzedawac takze wroci kapital na nc.....i pewnie runicom bedzie jedna z wiodacych spolek jesli chodzi o wzrosty.....swoja droga radze obejrzec wolumen z wczoraj.....naprawde maly co oznacza ze teraz malym nakladem sil mozna wyciagnac papier dosc wysoko