czyżby coś wiedzieli o czym my nie wiem
też jestem na stratach ze średnią 9,56 i po dzisiejszych wzrostach zastanawiam się czy nie sprzedać a tu informacja że aviva kupiło 2 % akcji
czy macie jakieś teorie
Euro jest coraz droższe, stąd też rysuje się perspektywa lepszych wyników Forte w najbliższych kwartałach. Wszach to przede wszystkim exporter. Ja też mam Forte, to dobra spółka z bardzo mądrym zarządem i po jednocyfrowym kursie na pewno nie sprzedam. Mam czas. Pozdro.
euro faktycznie drogie i pewno jeszcze zdrożeje co dla nas jest dobre ale spowolniwnie w europie też nastąpiło także wysoki kurs euro niekoniecznie nam to zrekompensuje
moim zdaniem już wyniki za 2 kw pokazały że dobrze nie jest a może być znacznie gożej przecież w 2008 kurs osunął się niesamowicie może być powtórka
tez myślałem o wycofaniu patrząc na osłabienie Niemiec, nawet wysokie euro nie pomoże wiele jak spadnie popyt plus bardzo drogi surowiec. Drugi kwartał wyszedl na zero a wyniki za zeszłe półrocze to głownie sprzedaż fabryk na wschodzie. Może segment krajowy zaczyna mieć znaczenie, chociaż budownictwo sprzedaż mieszkań nie rośnie znacząco.