jakos mi sie zdaje ze to sesja przesilenia......juz nie ma komu oddawac i kazdy boi sie wysypac zeby kupic taniej bo arkusz do 1pln pusty.......mozna zatem wyciagnac w pare minut pod zlotowke...odcinajac specjalistow od grania na spadki.....ponizej 0,7 cena wydaje sie juz atrakcyjna do kupna....zatem pewnie chcwile jeszcze tutaj sie pokisimy a pozniej niech ktos zechce kupic 10K i sygnal K murowany
No już jest jakiś sygnał. Ale jak zauważyłem baton może się pojawić w każdej chwili. Wczoraj wbijali go 2 razy przez cały dzień. Dzisiaj 2 razy z samego rana przy 0,7. Nie wiem tylko jak odczytać taką intensyfikację.
sternik z batonem tak pogrywa bo wie ze nikt mu go nie zdejmnie.......no chyba ze bedzie za tanio to moze sie zdziwic....jesli nie bedzie dzis sypania to treza bedzie zbierac z prawej...wg mnie zbijanie kursu teraz moze kosztowac wiecej niz odkupowywanie nowych akcji....zatem moze jeszcze nie dzis, bo to piatek ale juz w poniedzialek bedzie pewnie odwrot od spadkow.
Widzę, że popyt jest, ale jak dopierdzielą za grubo, to ludzie będa mieli obawy czy wchodzić w spółkę. Więc tak jak mówisz wzrost będzie musiał być na zachętę tylko jak potem będzie.....
jak dla mnie moga jeszcze zbijac w dol....bede dobierac trochce papiera...oddawac teraz to juz bezsensu.......a to widzieli:
5,00 ......... 237425 ......... 10:14:14
wg mnie ktos solidnie dobiera papier..........teraz zbil zeby mu sypali do wora ale kolejne jazdy w drodze
0,71....ale ustawiaja podaz nna 0,7 i naklaniaja do sypania po 0,66;)....o wlasnie popyt po 0,66 uciekl i zlacena na K sa pod widlami.....ponizej 0,64...kombinuja jak moga zeby ludziska sypali
cos w tym jest....podaz przewaza nad popytem,,,,,wyglada to zle ale jak zobaczymy ze papier byl zbierany i odlozono go na polke to szykuje sie niebawem seria kolejnych zbiorek....widac papier wart zbierania......co ciekawe popyt jest na dolnych widelkach i jeszcze na dodatek uciekajacy.......sugeruja....oddaj teraz bo pozniej bedzie nizej;) jak dla mnie trza kupowac po te 0,63-4-5 i sie nie czaic ze bedzie nizej.....moze i bedzie ale sprezyna juz sie napina
Warunkiem wzrostów jest powiększanie ilości akcji przez tego który pokazał te 237 tysięcy.
To co pojawi się za chwilę po 5.01 to nie jego.
Jeśłi po dzisiejszej sesji powiększy sie ten superbaton na 5 złotych - można być spokojnym...
Dobrze ujęte - zatamowane :) ale nawet nie musieli się mordować, położyli 20k i spokój. Oby tylko nie był to jakiś fortel typu "Zatrzymujemy spadki, dopuszczamy do kupowania akcji przez nowych graczy, dajemy wzrost, a potem wrzucimy z powrotem kolegę batona 60k i włączamy sokowirówkę"? To brzmi jak teoria spiskowa, wiem, ale taka sytuacja byłaby mało subtelna :)
wszystko mozliwe.......jak dla mnie istotne jest to ze papier jest mimo wszystko sterowany......a to oznacza ze nie gramy tutaj na groszowki...tylko w dluzszym czasie mozliwe jest trwale budowanie trendu wzrostowego
run ide o zaklad ze ten baton nalezy do tego ktory zbiera tez......na razie straszy jak moze.....ale amunicja na zanizanie po malu sie konczy;) zostalo 25K ktore bedzie walone jak sie zbuduje popyt....potem droga wolna
a mi wychodzi klasyczne 2/3 wzniesienia gdzies kolo:(1,19-0,25=0,94/3=0,31*2=0,62 ; 1,19-0,62=0,57) A tak na powaznie to dzis pieknie zamknelismy na 0,61...w poniedzialek lekkie spadki i raczej odbicie......a poza tym szykuja sie wreszcie wigi na czerwono a gdzie jak nie na nc wtedy grac?