• spoko będą wzrosty Autor: ~ik [212.182.116.*]
    nowy imwestor nie po to zbija cenę akcji, żeby zarobic grosze, bo tyleby zarobił mając niecałe 5 % akcji sprzedając je po obecnym kursie. Przecież przerabialiście to nie raz - zakup pakietu akcji na podstawie umowy cywilnioprawnej, niedużego, ale pozwalającego na manipulację, zjazd na maksa, straszenie przez podstawienie kilku naganiaczy, którzy aktywnie udzielaja sie na forach, w trakcie spadków mega skup akcji od wystraszonych i nagle wzrosty o 500 %. Myślę, że w trakcie najblizszych kilku miesiecy cena będzie w granicach 0,5 zł. i wtedy wszyscy będa chwalili prezia.
  • Re: spoko będą wzrosty Autor: ~radekkkk [77.254.181.*]
    a mi sie wydaje ze to ten fundusz wyszedł wczoraj do końca i teraz juz tylko do góry historyczne minima tak jak i cała giełda teraz odbicie sie należy
  • Re: spoko będą wzrosty Autor: ~jan [77.253.69.*]
    zadnych wzrostow nie bdzie w pazdzierniku ,poniewaz w tym miesiacu upadnie Grecja .
  • Re: spoko będą wzrosty Autor: ~wojtek [83.14.29.*]
    Żadnych wzrostów nie będzie. Pan Prezio znowu umowami cywilno-prawnymi pogoni część papierków , tylko , zę teraz już nie po 0,10 gronia a po 0,05 . Powiem " a nie mówiłem , że nowi """"""""inwestorzy """""" położą Nas na łopatki? "
  • Re: spoko będą wzrosty Autor: ~ktos [62.61.37.*]
    po prostu czekaja, by odbudowal sie popyt
  • Re: spoko będą wzrosty Autor: ~xxx [83.14.29.*]
    Sam (a) nie wierzysz w to co piszesz :)
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.