dla przypomnienia:
Spółka szacuje, że na koniec 2009 roku przychody ze sprzedaży będą na poziomie 3,6 mln zł, a zysk netto wyniesie ponad 1 mln zł. Do końca 2010 roku Serenity planuje oddać do użytku kolejne trzy domy. Przychody mają wzrosnąć do 10 mln zł, a zysk netto do 2,7 mln zł. Na koniec 2015 roku Serenity zamierza osiągnąć 31 mln zł przychodów i 8,7 mln zł zysku netto. Spółka zapowiada wypłatę 50 proc. zysku na dywidendę już od 2009 roku.
„Zakładamy wypłatę dywidendę z 50 proc. zysku, co roku, już od 2009 roku. z naszych ostrożnych wyliczeń wynika, że w ciągu sześciu lat z samych wypłat dywidend, bez zmiany wartości akcji, zostanie w 100 proc. zwrócony kapitał inwestorów” - powiedział Czucha
Teraz ode mnie 6 lat czyli 2007+6=2013 juz macie zwrocone akcje :) Chyba warto jednak kupowac powoli i nie czekać na 5 groszy. Sam bedę trzymał palec na enterze i skubne za 14 gr. pierwszą transzę, wszak społeczeństwo starzeje się, a dzieci mają rodziców gdzieś. Co Wy na to?
Co Ty za bzdury wypisujesz?Wierzysz w kolejne kłamstwa?Dewidenda?Tak jak akcje miały byc ostatni raz tak tanie,jak wniosek do KNF o spekulacyjnym zagraniu.
powiem Ci tak.Jak masz za duzo kasy to od tych kłamcow mozesz i milion kupic po 14gr.Tylko komu potem sprzedaz?Zakładam ze dzisiaj juz nabedziesz swój pakiecik po 14gr i schowaj gdzies głeboko bo dlugo,długo bedziesz w jego posiadaniu.
zakładam ze zwała bedzie do 14/12gr potem komunikat ze wchodzi kolejny "inwestor"który kupi 4,8%akcji i potem sru na 6/7 gr.No moze na 5gr sie zatrzyma.
Ja tam swoje pieniadze od kłamców odzyskam na drodze sadowej.Sam jestem włascicielem trzech firm i w konia nikt nie bedzie mnie robił.
Pozdrawiam prezesa vel pinokio.
Od Maria to ty się odczep, bo to też naiwny leszcz trochę wiekszy od was wszystkich. Naiwnie pewnie myślał, że chodzenie na WZA i podawanie ręki preziowi zabezpieczy go przed zwałą. A prezio ma wszystkich w d..., wyjechał sobie do Dubaju i się opala. Kit wciskał ludziom podając ręce i patrząc w oczy, jednocześnie upychając makulaturę słupom z dyskontem. Słupy teraz walą w rynek. A prezio zadowolony, bo ma jeszcze paręset milionów tego gówna.
chwila chwila coś mi tu nie pasuje jeżeli faktycznie tak by było to kto od niego to kupi jezeli cena będzie np po 10 gr na new connect to po ile sprzeda to pod stołem po 5 gr co mi tu nie pasuje a może po prostu to zwała był bo komuś pusciły zwieracze i tyle. kilka milionów akcji i jesteśmy na groszach i kto wtedy to od niego kupi jako inwestor i po co ?