juz podaje bilans nomianłu i emisji, jak widzicie tych po 3 gr jest najwięcej. Wniosek - zobaczycie tu na pewno cene poniżej 10 gr. Kwestia max roku, minimum, miesiąc. Podbitki nie wykluczone, ale uważać bardzo by nie łapac bo obdarowane instytucje akcjami po 3 gr rozpoczęły wyrzucanie, w tym z moich informacji 3 instytucje pożyczyli akcje na krótką sprzedaż.
C) 9.600.000 (dziewięć milionów sześćset tysięcy) akcji serii C po 1 gr. - ?? (nie wiem czy nie te są grane)
D) 28.932.250 ( dwadzieścia osiem milionów dziewięćset trzydzieści dwa tysiące dwieście pięćdziesiąt) akcji serii D - 3 gr cena emisyjna
E) 45.682 (czterdzieści pięć tysięcy sześćset osiemdziesiąt dwie) akcje serii E - 10 gr. emisyjna
F) 30.456 (trzydzieści tysięcy czterysta pięćdziesiąt sześć) akcji serii F - 55 gr emisyjna
G) 127.515 (sto dwadzieścia siedem tysięcy pięćset piętnaście) akcji serii G - 1,10 zł. emisyjna
bilnas jak widac: srednia 4 groszy - możliwe, że kurs zjedzie na 5.
Pozdrawiam roztropnych inwestorów, potrafiących liczyć :)
JAcek
no AT to potezne narzedzie i na to licza,ze tam sie ustawicie i bedziecie skupowac tak jak robili to inwestorzy na 19gr czyli historycznych minimach spolki,jak juz sie obkupice to wtedy walna koncowke i sie zrobi0,9albo nizej.
do mnie pijesz?napisalem nieprawde?ktos non stop wywala,i nie wyglada to na drobnych akcjonariuszy.odpowiedzialnoscia nazywasz slowa prezesa?mieli zlozyc zawiadomienie do knf.na co czekaja?nieodpowiedzialnoscia za ktora powinnien poniesc konsekwencje Prezes,byla wypowiedz ze ostatni raz tak tanie akcje byly w sierpniu,nie uwazasz ze jest to jawne wprowadzanie akcjonariuszy w blad?
teraz dokładnie wiemy jakim "człowiekiem"jest prezes i gdzie ma akcjonariat.Zwykły kłamca.
Jutro jade do adwokata i bede chciał wytoczyc mu proces o oszustwo.Sporo zainwestowałem po tym kłamstwie ze tansze akcje juz nie beda.Wam tez radze to zrobic.
Mam nadzieje ze na tej wywałce zarobi tyle zeby mi zapłacic spore odszkodowanie.
Pisałem wcześniej, że postępowanie Prezesa jak najbardziej kwalifikuje się pod lupę KNF, jutro składam w tej sprawie zawiadomienie. Pierwszym etapem będzie formularz udostępniony na stronie KNF, zobaczymy czy będzie w ogóle jakiś odzew z ich strony...
Jeśli rzeczywiście będziesz konsultował tą sprawę z prawnikiem udostępnij wyniki tych konsultacji na forum, i pamiętaj - pozwy zbiorowe są bardziej efektywne :D
Dnia 2011-10-06 o godz. 20:59 ~Red_Fox napisał(a):
> Pisałem wcześniej, że postępowanie Prezesa jak najbardziej
> kwalifikuje się pod lupę KNF, jutro składam w tej sprawie
> zawiadomienie. Pierwszym etapem będzie formularz
> udostępniony na stronie KNF, zobaczymy czy będzie w ogóle
> jakiś odzew z ich strony...
Jeśli rzeczywiście będziesz
> konsultował tą sprawę z prawnikiem udostępnij wyniki tych
> konsultacji na forum, i pamiętaj - pozwy zbiorowe są
> bardziej efektywne :D
zachecam wszystkich oszukanych do tego samego kroku.Mozemy sie zmówic i złozyc pozew zbiorowy.
10.000.000 sztuk akcji serii K po 1 gr i kolejne emisje w tym roku, bedzie tu jak nic 4-5 gr. 100 % jestem tego pewien. Zreszta to juz standard na new connect
Jacek, nie kupuj tego jutro, bo jak sam widzisz to co napiałeś sie realizuje. Nadal tu obowiazuje technika czyli 4-5 groszy max za papier i basta! Ani grosza wyżej. Pozdrawiam!