• kadry cce Autor: ~ja [89.75.154.*]
    prawda o cce jest taka że najsłabsze kadry zajmują się zarządzaniem tą spółką zarówno z pozycji zarządu i też rady nadzorczej
    w radzie mamy bankrutów politycznych typu oleksy i janiszewski oraz samochodziki paszyńskiego
    a w zarządzie nic nie mogę prezesa flemminga... i takim zespołem myślicie że coś mozna zrobić?
    staszek paszyński na wsi w koszewie może jest kimś.... ale w warszawie jest nikim.
  • Re: kadry cce Autor: ~labelkiler [83.5.39.*]
    Jakie znaczenie w CCE mają kadry. To nie jest spółka produkcyjno-handlowa, to jest wechiokół do trzepania kasy z zarządzania różnego rodzaju aktywami , a rada to są ludzie którym w majestacie prawa można płacić za różne nieformalne usługi- w tym nazwizko, twarz, koneksje.
  • Re: kadry cce Autor: ~jamnik [89.75.154.*]
    słyszałem że z wypłatą wynagrodzenia już dwa miechy zalegają więc co się dziwić że nikt tam nie chce pracować
    córki w radzie znalazły się przypadkiem bo wiem że Marcinkiewicz i Hausner nie przyjął propozycji współpracy
  • Re: kadry cce Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    chyba sie posikam ze strachu ....tutaj nie takie infa chodza i kurs jakos nie chce spadac na 10 groszy ...piszta se co chceta i tak na razie swoich nie puszczam
  • Re: kadry cce Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    cos przeciez musza zrobic z tymi 900 milionami o ktore sie tak szczerze martwicie
[x]
CCENERGY -5,13% 0,30 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.