• Nikt już nie skacze.....?! Autor: ~stachnic7 [82.115.74.*]
    ...na 4 - 5 grochów :-)
  • Re: Nikt już nie skacze.....?! Autor: ~bary [78.8.52.*]
    napewno zauwazyliscie ze podaz z 7gr przesuneli na 6gr.Ciekawe do ilu gr beda tak sie bawic.
  • Re: Nikt już nie skacze.....?! Autor: ~karol [83.7.243.*]
    Spokojnie aby im ktoś nie ukradł "złoty pociąg". Zejdzie sam wezmę.
  • Dwoniłem do spółki jest Autor: ~nask [81.26.5.*]
    Jest Telefon dla inwestorów 516 633 855

Pan Grzecznie odpowiada że w spółce jest na dobrej drodze i są prowadzone poważne rozmowy dotyczące inwestora mają się zakończyć już nie długo

w zasadzie to już nic nie pozostaje jak czekanie a wydaje się że będzie ok no bo tak źle to jeszcze nie było

powodzenia u udanych zakupów !!!!!!!!
  • Re: Dwoniłem do spółki jest Autor: ~karol [83.7.243.*]
    Tak mi się wydaje wiesz taka spółka nawet bez majątku jest sama w sobie sporo warta. Tu jest niemały majątek.
  • Ciekawe Autor: ~nask [81.26.5.*]
    No ciekawe ile wart jest majtek bo długów nie maja !!!!!!!! przynajmniej nic nie wiem na ten temat

ale z moich 100 tysięcy zostało juz tylko 20 tyś szokkkkkkkkkkkkkkk
  • Re: Ciekawe Autor: ~karol [83.7.243.*]
    Nie jesteś jedyny dlatego ludzie czekają na spadek na 3-4 aby dokupić i aby średnie fajna była pewnie i ty też.
  • Zakupy poczynione Noster sp. z o.o. Autor: ~nas [81.26.5.*]
    Noster sp. z o.o. wydaje mi się że tu będzie wjazd nowej spółki na plecach Cerabudu

ciekawe tylko jak długo się to będzie wlekło mam sporo wydatków ostatnio

zapewne będzie nowy zarząd i nowe możliwości związane z nowym zarządem i wraz z nowym planem na rozwój
  • Re: Ciekawe Autor: ~trader [178.37.79.*]
    Tak sobie tłumacz. Tak samo uśredniali
    po 10gr,
    po 9gr,
    po 8gr,
    po 7gr,
    po 6gr,
    teraz pewnie uśredniają po 5gr,
    a niebawem po 4gr, ...

Widać, że ktoś wywala resztki akcji, popyt zerowy !!!

Kupować lepiej NICOGAMES - jak radziłem...
  • Re: Ciekawe Autor: ~karol [83.7.243.*]
    Tak jak napisałeś tak robię. Pamiętaj synu cegła to cegła.
  • Re: Ciekawe Autor: concept [95.40.20.*]
    Autor: ~trader [178.37.79.*], 2011-10-05 14:59
    Kupować lepiej NICOGAMES - jak radziłem...
    -----------------------------------
    Leszczu, gdzie byłeś gdy radziłem wchodzić w Nico po 11-9 groszy 2 tygodnie temu? (teraz jest 17gr)
    Leszczu, gdzie byłeś gdy namawiałem Was aby kupować nico po 7groszy w sierpniu gdy cena walnęła o glebę?
    Leszczu, gdy byłeś gdy w sierpniu ubiegłego roku prosiłem ludzi aby brali Nico po 4 grosze.

...i Ty chcesz nas pouczyć na Cerabudzie? ;)))
    Takiego akcjonariatu jak tu na Cerabudzie nie łatwo wystraszysz, to nie leszcze skubani z kasy na z Nico.
  • Re: Ciekawe Autor: ~andrzej [83.7.243.*]
    CONCEPT on wejdzie jak będzie na cerabudzie 30. Ale wiesz po 5 trochę ludzi oddało pytanie czy tą sprężynę bandą dalej napinać. Bo przy 3 jak by było dożo po prawej spodziewam się wielkiego chapnięcia z zaskoczenia.
  • Re: Ciekawe Autor: ~nask [81.26.5.*]
    300 tys akcji to trochę to kropelka piasku nic wielkiego ale potrzebny jest rekin do dalszego brania jak po 0.08 brał po 800 tyś i dalej wymianki jak szły po 10gr

ale potrzeba dobrego infa jakim może być nowa siedziba czy nowy inwestor
    Masz rację, bez infa nie ma szans na to abyśmy doszli nawet do 10 groszy.
    Rzeczywiście, po 5 chyba poszło 1,2 miliona panierów. Byłem chory i nie obserwowałem dokładnie transakcji, wiec nie wiem czy to autentyczny obrót, czy jakaś ustawka.

Jeżeli to autentyczny obrót, to znaczy, że ktoś ma ponad milion papieru kupionego po 5 groszy i na 10 groszach będzie maił już 100% zysku (1mln po 5 gr dale 50 tys zysku na 10 groszach - całkiem ładnie) i zapewne zacznie walić w arkusz.

Na szczęście obroty na tych niskich poziomach są przeważnie rachityczne i sporą część generują zapewne drobni DT, którzy próbowali coś ugrać. Gdyby nie te marne obroty sam miałbym marne samopoczucie. ;)
  • Re: Ciekawe Autor: ~trader [178.37.79.*]
    Gdzie byłem? Na Nico - namawiałem, żeby kupować. Sprawdź sobie.
  • No fakt ale juz po ptrokach teraz to juz tylko trumna albo rio janeiro Autor: ~nask [81.26.5.*]
    No fakt ale juz po ptrokach teraz to juz tylko trumna albo rio janeiro

czyli co radzisz sprzedać po 0.04 to będzie strata 80 tyś zł
  • Re: No fakt ale juz po ptrokach teraz to juz tylko trumna albo rio janei Autor: ~andrzej [83.7.243.*]
    Niejeden na to liczy że tak zrobisz. Jak brałeś za 100 tys znaczy jesteś od początku. Kasy pewnie już nie masz więc myślisz lepszy rydz niż nic. Dlatego nie stać cię na dokupienie. Powiem ci tak lepiej stracić 100% niż jak byś miał oddać a nagle zobaczyć 30 gr na kursie. Mówię to z własnego doświadczenia na dencie.
  • Re: No fakt ale juz po ptrokach teraz to juz tylko trumna albo rio janei Autor: concept [95.40.20.*]
    Autor: ~andrzej [83.7.243.*], 2011-10-05 15:33
    ... Mówię to z własnego doświadczenia na dencie.
    --------------------------------
    Jaki ten świat (parkiet) jest mały...
    Jak byłeś od początku na Dencie to zapewne razem handlowaliśmy (ja nie zmieniam nicków), byłem tam jeszcze na PDA od drugiego miesiąca, gdy spadło do 11 groszy. Przed wejściem milionów akcji wywaliłem wszystko z obawy o kurs.
  • Re: No fakt ale juz po ptrokach teraz to juz tylko trumna albo rio janei Autor: ~andrzej [83.7.243.*]
    Ja po 8 oddałem po czym spadło chyba na 2-3 i nie dobrałem a miałem taki plan.
    Była to dla mnie sroga nauczka i sobie powiedziałem na cerabudzie mogę stracić wszystko ale trzymam się swojej strategi.
  • Re: No fakt ale juz po ptrokach teraz to juz tylko trumna albo rio janei Autor: concept [95.40.20.*]
    Jak weszły akcje to już bałem się dotykać ich a gdy zaczęło iść do góry i można było jeszcze kupić po 3-4 grosze miałem całą kasę zablokowaną i niestety przegapiłem...
  • PS Autor: concept [95.40.20.*]
    Pamiętam , że można było spokojnie rozbujać te PDA przynajmniej do 40-50 groszy a nawet i więcej ale łosie zaczęli sypać już przy dwudziestu kilku i doszło chyba maksymalnie do 26 gr.

Denta można było zrobić tak jak PDA Oneray. :) Był tam ktoś z Was:) (wspaniałe czasy)
  • Re: PS Autor: ~andrzej [83.7.243.*]
    Na Oneray tez byłem nawet trochę zarobiłem. Zastanawiam się czy nie wrócić.
  • Re: PS Autor: concept [95.40.20.*]
    Z półtora roku tam nie zaglądałem. ;)
    Skoro tak mówisz przyjrzę się. :)
    Ja inwazjapc obserwuje jak sugerowałeś ale było już 50% od dołka dlatego zobaczymy co będzie jutro. Pozdrawiam
    Na Inwazji jestem troszkę zarobiony, gdyż kupowałem w sierpniu 26-28 groszy, ale to całe nic. Niestety chyba nie będzie tam już taktycznego (spekulacyjnego do kilku złotych) wybicia, chyba że niewielkie do jakichś 50 groszy jak podadzą dobre info o inwestorach.

Jednak nadal uważam,ze to dobra fundamentalnie spółka.
    Przeanalizowałem tą spółkę źle nie wygląda nawet bardzo dobrze tylko strasznie mała podaż akcji co powoduje ze nie kupisz za większe pieniądze nie zmieniając kursu i to samo tyczy się późniejszej sprzedaży.
    Podaż jest śmieszna, gdyż FF to tylko 18%.

Dlatego liczyłem na duże wybicie, ponieważ kupując sporo papieru z emisji można było jednocześnie wywindować cenę papieru na rynku nawet do 10 złotych a po wejściu papieru do obrotu opychać przewartościowany papier. Nawet gdyby cena szybko spadła do złotówki (90%) to i tak sprzedałoby się papier z emisji średnio pewnie po 2-3 złote (emisja była po 30groszy)
  • Re: PS Autor: concept [95.41.10.*]
    Autor: ~andrzej [83.7.243.*], 2011-10-05 16:00
    Ja inwazjapc obserwuje jak sugerowałeś ale było już 50% od dołka dlatego zobaczymy co będzie jutro. Pozdrawiam
    ---------------------------------------
    Jest wreszcie komunikat, moim zdaniem świetny news:

"...Jednocześnie Emitent informuje, iż 2,43 mln zł oferty czyli 90% wszystkich akcji serii E została już objęta przez inwestorów, w tym ponad 40% oferty akcji serii E zostało objętych przez inwestorów instytucjonalnych. W związku z tym z dużym prawdopodobieństwem można założyć, iż całość oferty zostanie z sukcesem uplasowana..."
  • Re: PS Autor: concept [95.41.10.*]
    Mają podpisane kontrakty w Niemczech na ponad 100mln a emisja miała na celu umożliwić ich realizację, teraz realne są prognozy gigantycznego zysku (gigantycznego jak na spółeczkę o kapitalizacji 7-8 mln).
    Byleś może na Fabryce Diet? Tam też robiliśmy gema wybicie. :)
    Z 30 kilku groszy w dwa tygodnie doszło do 2 złotych ;))))

To były wspaniałe czasy, tuż po bessie, czego sie nie dotknęło natychmiast zmieniało się w złoto. ;)

(nawet takiego nobliwego giganta jak LUG udało się rozbujać w kilka dni z 80 groszy do 1,6 zł)
    Nie byłem ale obserwując rynek jak na głównym się uspokoi i będzie wybicie a będzie podejrzewam ze będzie jak po ostatnim dołku.
    Ważne jest to, szczególnie jak wkładasz w małą spółkę sporo kasy, aby solidarnie kupować papier z innymi (oczywiście trzeba uważać aby nie wykupić samemu całości na górce). Nie dość, że kupujesz walor, który właśnie jest pożądany to jeszcze sam przyczyniasz się do podniesienia jego wartości i wzmocnienia trendu.
    Nie ma co "cwaniakować" jak durny leszcz, chytry cwaniak przeważnie podwójnie traci. ;)
  • Re: Nikt już nie skacze.....?! Autor: ~stachnic7 [89.234.213.*]
    ...normalnie Karkosik przy was wymięka :-)
  • Re: Nikt już nie skacze.....?! Autor: concept [95.40.20.*]
    Autor: ~stachnic7 [89.234.213.*], 2011-10-05 16:29
    ...normalnie Karkosik przy was wymięka :-)
    ------------------------------
    ...no widzisz? ;)
    To Ty dzisiaj rano wykładałeś kasę na K?
  • Re: Nikt już nie skacze.....?! Autor: ~stachnic7 [89.234.213.*]
    skubnąłem 50k....nie mozna byc zachłannym, ale jak by kazdy z na skubnął to 6gr zaczelibysmy rozbierac.

Pzdr:-)
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.