Dnia 2011-10-06 o godz. 13:55 ~opal napisał(a):
> "Potworne" straszaki jakoś nie robią
> wrażenia i brak chętnych do sprzedaży .. Choć nie
> wykluczone , że jakiś zniecierpliwiony odda ..
Dnia 2011-10-08 o godz. 09:28 ~Kris napisał(a):
> co sądzisz opal o sytuacji-jak według ciebie od
> poniedziałku.
Obecna sytuacja to wręcz modelowy przykład zniechęcania do inwestycji i granie na emocjach posiadaczy pda . Widać , że niecierpliwi oddają . Nie spodziewałbym się już w poniedziałek jakiegoś przełomu być może minimalny wzrost , początek tygodnia to chyba jeszcze dreptanie w okolicach 1 zł ..Jeżeli posiadasz pda to radze być cierpliwym i nie poddawać się emocjom.
Dnia 2011-10-10 o godz. 15:24 ~Kris napisał(a):
> Opal-jak to widzisz...
Nic się nie zmieniło od piątku ..Cały czas jestem przekonany , że jesteśmy przed dużymi wzrostami . Ale daty nie jestem Ci w stanie podać ..W moim przekonaniu nie jest to kwestia , że ktoś zauważy spółkę i spekulacyjnie zrobi 2-dniową podbitkę ale odpowiednego momentu osoby które ma w swoim ręku ~~80 %pda która uzna , że już czas i nastąpi szybkie odcięcie od pda pozostałych ...Ale do tej pory nie jeden straci cierpliwość widząc jak rynek główny rośnie a tu spadamy i obroty znikome ..To jest cena którą niestety trzeba zapłacić aby móc bardzo korzystnie sprzedać ...
FF-100% 400 000 pda akcji objęto na pierwotnym po 1,50zł. Czy ktoś jest taki głupi żeby sprzedawać z 50% stratą. To jest specjalne zaniżanie celem odebrania akcji. Taki scenariusz był już przerabiany na niejednej spółce. Przestrzegam żeby póżniej nie było jaki to ja antywskażnik bo oddałem w samym dołku.
"FF-100% 400 000 pda akcji objęto na pierwotnym po 1,50zł. Czy ktoś jest taki głupi żeby sprzedawać z 50% stratą."
Po pierwsze to jakie 100% FF skoro jest 400.000 pda, a akcji jest 6 900 000.
Po drugie te akcje kosztowały na rynku 3zł, więc wielu zarobiło.
Po trzecie nie każdy kto sprzedaje po 80-90 groszy kupował na pierwotnym.
I niegrzecznie nazywać głupkiem kogoś kto sprzedaje z 50% stratą, bo jak wtedy określisz takich co sprzedają z 90% ? Chyba zabraknie CI określeń.
Nie ośmieszaj się z ta cena nominalna i to na NC. W obrocie masz tylko 400000 serii C. Seria A 5000000 trzyma Prezes poza rynkiem, seria B 1500000 także poza rynkiem w tym posiadają V-ce Prezesi, rada nadzorcza itd. A jak spojrzysz na obroty to seria C prawdopodobnie już w silnych rękach a ostatki puszczają niecierpliwi. Tak to wygląda kolego
do rona. Zobacz np na 11 bit tam są emisje po 0,10 a cena 9zł. Czy to Ci coś mówi?. Nie mówie że u nas musi być tyle ale usilne zbieranie wskazuje przyynajmniej na 3zł. Czas pokaże. A jeśli przebijemy 3 to może być i 9 . Kto wie. Cena nominalna nie ma tu znaczenia. To jest NC i rządzi się swoimi prawami.
Dnia 2011-10-16 o godz. 14:19 ~rysiek z klanu napisał(a):
> najbardziej martwia akcje serii A gdzie nie ma locka
> niestety.brane po 0,10 mozna sypac nimi na prawo i
> lewo.moim zdaniem cudow tu nie bedzie.
Dnia 2011-10-16 o godz. 14:19 ~rysiek z klanu napisał(a):
> najbardziej martwia akcje serii A gdzie nie ma locka
> niestety.brane po 0,10 mozna sypac nimi na prawo i
> lewo.moim zdaniem cudow tu nie bedzie.
pozdrawiam
Cuda nie są dla wszystkich ale dla najbardziej wierzących .Moja rada sprzedaj i po kłopocie wielu się męczy na tej spółce nie mogąc doczekać się wzrostów ..
to ze nie pisze nie oznacza ze nie mam.......wykresik smokeshopa sie klania.......dwie, trzy piekne swieczki i jestesmy wysoko...dzis pewnie bedzie pierwsza z zamknieciem na 1.12......xsystem, 8formuja, igroup, runicom....na tych papierach sie bujam....no i jeszcze sunex obserwuje i yellowchat...ale tutaj zadebiutuja za wysoko pewnie i bedzie dupa......trza bedzie czekac az zasypia popyt milionami pda i moze wtedy
Dnia 2011-10-19 o godz. 10:12 ~giga napisał(a):
> to ze nie pisze nie oznacza ze nie mam.......wykresik
> smokeshopa sie klania.......dwie, trzy piekne swieczki i
> jestesmy wysoko...dzis pewnie bedzie pierwsza z zamknieciem
> na 1.12......xsystem, 8formuja, igroup, runicom....na tych
> papierach sie bujam....no i jeszcze sunex obserwuje i
> yellowchat...ale tutaj zadebiutuja za wysoko pewnie i
> bedzie dupa......trza bedzie czekac az zasypia popyt
> milionami pda i moze wtedy
Na porównanie do Smoka za wcześnie a i AT na rynku NC a zwłaszcza na Xsystem to dla mnie nieporozumienie ...Tu rządzą inne prawidła..
Gdyby poszło w ślady Smoka to powinno być tu 20 zł.....
Dnia 2011-10-19 o godz. 10:53 ~Kris napisał(a):
> Panowie spokojnie bo moze byc dupa-jakis spodek sie robi
To było do przewidzenia ...Stało zlecenie K 20 000 po 0,80 nie miał kto oddawać jak znikneło oddaj po 0,74...Zanim na dobre ruszymy niecierpliwi muszą odpaść..
Dnia 2011-10-19 o godz. 21:39 ~Kurs bieżący 1,03 napisał(a):
> Dnia 2011-10-19 o godz. 17:28 ~opal napisał(a):
>
> Chłopczyk się popisał , że ma 6000 pda ... Żenada
Jutro
> te 6K zdziwi cie golasie :-)
Kurs bieżący 1,03
> (+32,05%)
Jak to twoje to sobie poszalałeś krezusie...Co za akcjonariat dziecinada ...
Dnia 2011-10-20 o godz. 10:47 ~nie rozumiem napisał(a):
> co tutaj śmiesznego
Sposób w jaki pozbywa się pda drobnica nastawiona na kilka % zysku.. A rozgrywający robi to doskonale. Zauważ ile stało zleceń S w przedziale 0.90-1.10 a ile jest obecnie ..
Dnia 2011-10-20 o godz. 17:39 ~Kris napisał(a):
> i co dalej opal-zwała chyba co..
Zapomnij ...Wczoraj to był przedsmak tego co nas czeka wkrótce ale jeszcze trochę potrwa kruszenie słabych ....Spadki kilku procentowe w czasie sesji to na tym papierku normalka....
Dnia 2011-10-21 o godz. 14:49 ~Kurs bieżący 0,90 napisał(a):
> ZA cienki bolek jesteś by cokolwiek ci tłumaczyć :-)
> widzę tylko jak 2 pajace ze sobą urządzają bezskuteczną
> konwersację :-)
Nara bolki !
A ja widzę jak idi..ta nie ma nic do powiedzenia tylko zakłada wątki z podaniem bieżącego kursu .. Być może jestem za cienkim bolkiem ale czy ja muszę rozumieć gości którzy mają problemy natury psychicznej i leczą swoje kompleksy na forum obrażając bez powodu innych
Lecz się przykurczu ... tylko obawiam się , że to nic nie pomoże ...
Nara ...