• co by tu dużo nie komentować Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    jaki Prezes i jego działania taki kurs spółki a ten jest.... ze się brzydko nie wyrażę....
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~kisiarz [79.184.215.*]
    szkoda mi slow na to wszystko.
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    a co powiesz o prezesach prawie wszystkich spolek gieldowych "jaki prezes i jego ..." troche przesadzasz, mysle karsyk ze powinienes poznac wszystkich prezesow spolek notowanych na gpw i wtedy po wyborze najleprzego bedziesz zarabial kapuche, powiemwiecej, prawie wszyscy prezesi spolek notowanych na gieldach calego swiata sa wg ciebie nieudolni, dziwne rzeczy opowiadasz, pozdrawiam mimo wszystko,
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    do autorow-nie macie chlopcy juz sily na to patrzec to sie pohlastajcie mi to pasuje-mam dobra cene bo naczalstwo kupowalo wlacznie z prezesem grubo wyzej.takie ceny podziekujcie tylko grekom i krachowi.teraz widac jakie z was placzki.ja mimo krachu tu zostaje-powod-zostaje ze spolka na dobre i na zle-a teraz kroluje to drugie.pokazcie chociaz jaja i przestancie chociaz biadolic.obrot mowi wszystko -promocja wciaz trwa a cwk -znamy.kto sie boi-sa obligacje i lokaty w bankach/pozdro
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~kisiarz [79.184.233.*]
    a co ty teraz powiesz o prezesie kompapu kiedy prawie wszystkie inne spolki prezesow zapierdzielaja do gory :-(
    powiem ci tyle ze nie wierze w to ze to tylko prezesi kupuja spolki ktore rosna ale w prawie 100% inni inwestorzy tacy sami jak ty i inni, czyli bierz kredyt i kupuj akcje wtedy kurs akcji bedzie rosl jak na innych spolkach, proste
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    tylko że najwyraźniej inni prezesi zrobili cos ze inni "tacy jak my" inwestorzy zainteresowali się tymi spółkami i to skutecznie a na kompapie niestety tego własnie nam brakuje. Działań prezesa mających na celu zainteresowanie inwestorów naszą spółka, o to własnie cały czas biega.
    no ale tego wlasnie u ciebie karsyk nie rozumie, po co mialby szef spolki naganiac na wzrosty skoro sam chce dokupic do 33% jak zapowiadal, widziales kogos kto chce dokupic akcji spolki a wczesniej nagania na wzrosty i opowiada bajki zeby podjechac 500%, czysta glupota,
    inna sprawa to taka ze ja tak samo jak ty chce pozbyc sie akcji za 20pln, zeby byla jasnosc, ale nie mysl ze lipka kupi je od ciebie za tyle, on da ci nie wiecej jak 8pln, cos mi sie wydaje kolego ze tracisz albo straciles juz cierpliwosc, w takim razie naprawde nie trzeba bylo kupowac kompapu, masz inne plynniesze spolki i takie gdzie mozna szybciej zarobic... albo stracic,
    po przejeciach lipka organicznie rozwija spolke,
    z tego co pamietam to chadzal z inwestorami na kolacie w celu zainteresowania ich spolka, pozniej byly zakupy (moska), o to ci chodzi tak?
    teraz widocznie juz nie chce miec nikogo innego w akcjonariacie
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~kisiarz [79.184.233.*]
    czyli czekamy na lipke jak zapakuje do wora i wtedy 20zl ha ha.w tym tempie 2-3 latka.
    tobie tez brakuje cierpliwosci,
    ja kiedys kupilem akcje kompapu a pozniej je sprzedalem, teraz mieszkam w swoim domu bez kredytu, podatku od dochodow kapitalowych zaplacilem nieco ponad 100 tys. w tym zysku na akcjach z samego kompapu prawie 60 tys.
    oplaca sie czekac kolego nawet dwa lub trzy latka i wcale nie ma sie z czego smiac, tak ze to ha ha jest calkiem nie na miejscu
    oczywiscie sytuacja wokolo jest calkiem inna niz kilka lat temu, mozemy czekac dluzej lub krocej, kto to wie,
    szybko to sie pchly lapie, koledzy woda w ktorej sie kapiecie jest stanowczo za goraca, pozdrawiam
  • Re: co by tu dużo nie komentować Autor: ~mat [213.17.205.*]
    Tylko, że to jest inny okres ...
[x]
KOMPAP -1,82% 21,60 2025-11-12 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.