Sprzedałem dzis runicom, z ponad 300 % zyskiem i strasznie mnie korci zdjac tego wafelka 3 gr. Mam 70 tys na rach. maklerskim. Kto sie dolaczy? Potrzeba ze 4 5-ciu chlopa by to rozebrac :) jak nie ma chetnych to wplacam na Legga obligacji. Pisac!
Pozdr. JAcek
hmmm , kilka milionów akcji Noviana już mam , nawet jakiś bałwan za 2gr mi oddał .Jeśli zarobiłeś na Runicom , to tym bardziej zarobisz na Novianie , który ma pośr i bezpośr 79% Runicom S.A.
Ja juz mam za 3 gr. full, ale zastanawiam sie nad rozebraniem tego i co najwyzej moge wlozyc jeszcze 70 tys. Wiecej po prostu nie mam i nie wyplace z bezp. fundow na takie ryzyko. Gdyby sie znalazlo kilku chetnych i bym zaczal procedure, znosimy to i blokujemy 4. Od dawna juz stoje zreszta w kolejce na 4 gr. co pisalem we wczesniejszych watkach. Ogolnie w te cala stajnie nie wierze, jeszcze teraz w czasach depresji gospodarczej, kiedy to i Warszawa tąpnie (a już widzę w swojej firmie symptomy spowolnienia)
Dodam, ze gdybym jakims cudem sprzedal obecny baton za 4 gr. to na bpc, runicom i novian przyklejam 100 tys. na czysto. Rok jak nigdy by byl... Ale mozna tu sobie gdybac. Wiadomo, ze namawiajac Was do pompki jeden zpierwszych sprzedam za 4 i zarobie, ale inni moze zarobia 10 razy tyle!. Stad ta oferta, czekam dalej na chetnych - realnych i jutro mozemy zaczynac rozbiorke.
Serdecznosci - JAcek
To ja zapraszam dziś na NOVAINVEST , tanio jak barszcz , ff praktycznie żaden.
.Zarząd zaczyna skup od 60gr do 1zł , wyniki przyzwoite , do zrobienia 200%w parę dni , co prawda mało kto się wysypuje , ale jeszcze kilku się znajdzie cieniasów .
Zapraszam serdecznie , nawet 20 tys starczy aby zacząć wyścig .