miałem niewiele w okolicach 30 gr. do 20 nie doszło, zlae zysk pokaźny. Gdyby tak novian jeszcze poszedł w tym roku na 4 gr. to przytulam ponad 100 tys. ze zrealizowanych zyskow na bpc, runicom, novian, ale jak na razie podaz na 3 stoi. Nie polecam już tykania runicom przy tej cenie, nawet jak pójdzie na 2 zł to kasy z tego nie będzie. Depresja gosp zmierza i lepiej siedziec w legg mason obligacji.
Pozdr. wszystkich co wywalili i dalej to robia
Wszystko się w końcu kiedyś kończy :) żałuję, że spółki nie odkryłem wcześniej, bo wlazłem na nią wczoraj i wyrobiłem 40% zysku..a i tak schrzaniłem ustawianie zleceń i mi uciekło nieco :P ale gratuluję zysków, panie kolego! szerokości!
Kwestia prowadzenia kursu.
Jeśłi będzie ładnie sterowany to sobie może rosnąć i rosnąć - a na oceanie czerwieni zielona kropka Runicom może przyciagać uwage. Odpowiednio rozpędzony pociąg pojedzie nawet bez maszynisty.
Ten tutaj pewnie odepnie lokomotywę za jakiś czas i zacznie wysypywać papier. Nauczył się ze Smoke Shopa.
sen miał być taki, ze przy dużej ilości papierów nie będziecie w stanie wyjść z tego spekulacyjnego smieciucha. Sam miałem kiedys nauczkę w marcu 94 jak wprowadzili na (gielda była fixingu) takie zapiski na karteczkach i była redukcja sprzedaży przy braku po stronie kupna. Redukowali i ilosc sprzedazy i obrotow. glownie na cysorzu (universal). Mi sie udalo bo od jeszcze przed 8 marca ucieklem, ale wielu zostalo na zawsze.
Pozdr i powodzenia wszystkim
Owszem i mialem racje - po to by taniej odkupic (co najmniej 2x tyle akcji). Na BPC pisalem tak samo i spadlo tam trafniej wyliczylem, tylko grosz sie pomylilem 21 było, a i zbieralem, ale wyrzucilem nizej, choc obecnie gdybym odkupil... Jednak wole wszystko wkłądać w obligi Legga :) Jeszcze pol roku do konca bessy trzeba wytrzymac, do lutego w kazdym razie lepiej sie wyoutowac z rynku
tak jak wczoraj zapisałem korekcina się należy jak psu buda jedni sprzedają ktoś to zbiera ))) do tego zaporowy batonik , który jest dowodem na sterowanie papierkiem w wiadomym kierunku ....czym bedzie większy bałagan tym się więcej obłowią tak może być jutro i pojutrze kto ich wie