• Tak się nie da!!! Autor: ~trzeźwy mózio [188.146.226.*]
    Polskie naiwne i nie bójmy się tego stwierdzenia nienajmądrzejsze społeczeństwo było przekonane, że jak przyjdzie ekipa niejakiego Tuska, poklepie po plerach, trochę się powymądrza to zaraz u nas będzie zielona, dostatnia Irlandia! buhahaha!!!
    A tu ni ...uja! Jak się nie jest do bólu uczciwym, z ekonomi i prawa dobrze przygotowanym
    z najlepszych najlepszym, to takim krajem jak RP się skutecznie rządzić nie da!!!
    Szkoda tylko, że Kowalski rozumie to tylko wówczas dość dobrze, gdy przychodzi bieda!!! :-)
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~precz z debilami [195.218.15.*]
    Dnia 2011-10-03 o godz. 18:59 ~trzeźwy mózio napisał(a):
    > Polskie naiwne i nie bójmy się tego stwierdzenia
    > nienajmądrzejsze społeczeństwo było przekonane, że jak
    > przyjdzie ekipa niejakiego Tuska, poklepie po plerach,
    > trochę się powymądrza to zaraz u nas będzie zielona,
    > dostatnia Irlandia! buhahaha!!!
    A tu ni ...uja! Jak się
    > nie jest do bólu uczciwym, z ekonomi i prawa dobrze
    > przygotowanym
    z najlepszych najlepszym, to takim krajem
    > jak RP się skutecznie rządzić nie da!!!
    Szkoda tylko, że
    > Kowalski rozumie to tylko wówczas dość dobrze, gdy
    > przychodzi bieda!!! :-)

jasne, PiS to lepsza opcja, tak? wielki patriota JK nawet hymnu nie zna
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~marysia [78.8.42.*]
    Zgadzam się z MÓZIEM.Cieszę sie że znowu jesteś.
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~poll [46.112.58.*]
    Skoro Mózio jestes jeszcze trzezwy, to idz i kup sobie wdzianko z REDANA i nie zatruwaj atmosfery na forum swoim politycznym monologem....
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~aaaa [95.48.178.*]
    Mózio, idz kup sobie ERG'a.

Pozdr,
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~ja [46.113.79.*]
    No ale móziu jak spojrzysz na chemię to akurat tu dzieje sie lepiej za tego rządu. Trochę to zasługa koniunktury, trochę zarządzających torchę jenak i polityków, pomysł łączenia okazał się niesamowicie trafiony przyznasz, na kacjach dzięki temu można było pięknie zarobić. A to, że teraz jest tak a nie inaczej, to trzeba miec pretensje do tych leniwych Greków raczej...
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~Mario_Szczecin [83.168.108.*]
    Lepszej opcji nie widzę.Może jestem ślepy.Widzę jak PLC dostały po pupie za tej władzy.Ale Jarosław K to ...sam nie wiem ale jak słyszę to mi się włosy na rękach podnoszą. Police z ZAT mają potencjał. Pozdrawiam Mózia.Rozsądnego
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~saar [89.76.112.*]
    Gorszych bredni nie słyszałem. Dostawały po dupie za prezesów powoływanych przez Jasińskiego z PiS. Popatrz, co tamci robili. Przecież to co się niedawno jeszcze działo z Policami nie wzięło się z nieba. Zatrudniali ile się dało, nie mysląc po co, była koniunktura to zamiast wtedy inwestować zatrudniali i podpisywali bezsensowne umowy ze spólkami córkami i te pieniądze im się przez ręce przelewały. No przecież dlatego potem nagle trzeba było od ARP pozyczać, bo się kasa rozlazła nie wiadomo gdzie. Zajrzyj sobie do raportu NIK. Juz pomijam jako akcjonariusz ile czasu się czołgaliśmy na takich poziomach, że słabo mi było. Ja nie bronię Tuska, bo mam go w nosie, ale bądź sprawiedliwy dla firmy. Grupa kapitałowa to najlepsze go mogło im się trafić. Tak funkcjonuje już od lat cała zagraniczna konkurencja. Poprawa jest ogromna, spojrz tylko na wyniki i poziomy na ktorych jesteśmy
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~znudzony [83.21.177.*]
    moziowi sie najwyrazniej wydaje, ze jesli zaatakuje forum wszystkimi swoimi nickami, to ktos da sie nabrac na jego nieporadne naganianie.
  • Re: Tak się nie da!!! Autor: ~mózio z ulubionym [178.181.250.*]
    Jakie naganianie..baranie?Nigdy nie naganiam, co najwyżej za bezmyślność łajam...a to dość istotna różnica! Pozdro dla wytrwałych, w czasach niełatwych gdy (przestrzegałem przed tym)
    rynki całkiem się rozregulowały!! Kto inteligentnie inwestował przetrwa...graczy..wd...czy zupełnie mi nie szkoda! :-)
[x]
POLICE 0,00% 8,70 2025-09-12 14:34:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.