• Info! Autor: ~venom [77.255.245.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=22165&id_tr=1
  • Re: Info! Autor: ~ciekawy [178.180.93.*]
    Wysłany: Czw, 06 Paź 2011, 7:38
    witam. Odświerzę trochę ten wątek, bo myślę że czas już na odbicie naszej perełki i pewien jestem że nastąpi to niebawem. Kurs na minimach, wątek na 5-tej stronie obroty zamarły... już niejednokrotnie to widziałem. większość przypadkowych się wysypała. Pod koniec tego miesiąca będą wyniki za III kwartał. Nie będę ukrywał że wyniki drugiego mnie rozczarowały. Myślałem że firma pokaże już jakieś obroty, jednak zarząd postanowił tego nie robić, a to oznacza że pokazać przychody musi w III i IV kwartale. A to że przychody będą na poziomie prognoz (3 mln)potwierdzał Prezes więc zakładam że III kwartał będzie już niezły. Poza tym szeroki rynek najwyraźniej szykuje się również do odbicia.
    Kto obserwuje a jeszcze nie posiada akcji - myślę że czas na zakupy, choć nie będzie to łatwe. Na kupienie większego pakietu w obecnych cenach już moim zdaniem za późno. Do 30 października czyli ogłoszenia wyników czeka nas powolny wzrost. Początkowo na niskich obrotach, stopniowo jednak coraz większych. Przy takiej kapitalizacji powrót na 3 złote to kwestia kilku sesji.
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.