• PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~sokól milenium [85.222.86.*]
    nic nie gadam, mało osób ma akcje, ale bedzie HIT tego roku
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~lukee [109.243.225.*]
    a co liczbe akcji zmniejszyli? Czy silne ręce skupują?
    hehe

Nawet nie chce mi sie juz z debilami dyskutowac :) bo inaczej bym oszalał tylko ironia została.
    Kupuj bankruta jak masz wene tylko innych nie namawiaj
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~dd [89.73.44.*]
    teraz juz nikogo nie musi namawiac bo dopoki oficjalnie niepodadza infa to wstrzymali handel . Teraz tylko trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i albo bedzie super ... albo dupa blada. Osobiscie obstawiam to pierwsze ;)
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    a po co maja to ratowac tam nic nie ma, no może oprócz długów do spałacenia
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~prom [78.8.71.*]
    Co to jest spałacenie długów? Czy należy kojarzyć ze spałowaniem, czy ze spałacowaniem? zeszmacenie czy ozłocenie?
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~Krzysztof [79.184.141.*]
    Dnia 2011-10-02 o godz. 18:39 ~prom napisał(a):
    > Co to jest spałacenie długów? Czy należy kojarzyć ze
    > spałowaniem, czy ze spałacowaniem? zeszmacenie czy
    > ozłocenie?

O czym wy piszecie?,tam nie ma żadnego majątku !,po co komu przejmować spółkę jak taniej go wyjdzie utworzenie nowej?, czy już wam nawet przez wtopę rozum odebrało i tworzycie kółko wspólnej adoracji?
    Dajcie sobie spokój,zapomnieć i niech pamiątka na rachunku maklerskim będzie nauczką na przyszłość,jeśli odwieszą notowania w co osobiście wątpię,ty wyrzucić i nawet się nie zastanawiać,bo to będzie ostatnia szansa do zrobienia straty podatkowej,o ile będzie naturalny a nie sztuczny popyt,bo inaczej zostanie wartość pamiątkowa.
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~hoho [178.42.179.*]
    Czyli inaczej mówiąc chodzi Ci o podaż na pierwsej sesji bo wyprółes sie po 16 groni i przebolec nie możesz?!! Głowa do góry, nie ty jeden wywaliłes, lepiej napisz po ile gotowy jestes odkupić,
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~prom2 [83.4.184.*]
    coś nie spieszą się z infem, niech wyślą przez gołębia jak nie mają neta:))
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    tutaj juz nie będzie żadnego infa nie rozumiecie? Wasza kasa poszła w piz...u
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~TJ [79.110.207.*]
    Ty powazny, bystrzak z ciebie. To znaczy, że GPW w komunikacie nas okłamała. Trzeba to do prokuratury zgłosić. Pomożesz nam poszkodowanym przez Promet i giełdę? A ja idiota jeszcze po 0,16gr dokupiłem na koniec, szkoda że wcześniej nas nie uprzedziłeś.
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~goryl123 [95.108.89.*]
    Z jednym z postów piałem jak można kupować coś czego niema to było ostrzeżenie a wy jak idioci kupowali .
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~Krzysztof [79.184.142.*]
    Dnia 2011-10-03 o godz. 19:24 ~hoho napisał(a):
    > Czyli inaczej mówiąc chodzi Ci o podaż na pierwsej sesji bo
    > wyprółes sie po 16 groni i przebolec nie możesz?!! Głowa do
    > góry, nie ty jeden wywaliłes, lepiej napisz po ile gotowy
    > jestes odkupić,

Widziałeś Kogoś kto by żałował uratowania kasy?,ja to sprzedałem z małą startą za 30 groszy,średnią miałem za 33,ale wiedziałem że już nic z tego nie będzie,więc dobre i to.
    Ty pewnie żałujesz że zostałeś z papierem nieistniejącej spółki nawet fizycznie?,ale nie przejmuj się za bardzo,pamiątka jest dobrą lekcją na przyszłość,na drugi raz dwa razy się zastanowisz zanim zdecydujesz kupować spółkę widmo istniejącą wyłącznie na giełdzie,ale że ta jakieś poszanowanie dla swoich inwestorów jeszcze ma,to postanowiła przerwać gehennę handlu czymś,co nie istnieje bezpowrotnie.
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~prom [78.8.73.*]

A ty sie zastanowiłeś filozofie jak kupowałeś za 33gr takie samo "widmo" było jak teraz.
    Wiedziałeś ze dno, ale kupiłeś ty to dopiero BAŁWAN jesteś i nie masz szacunku do swoich pieniędzy
    Ciekawe że wtedy nie krzyczałes żeby uciąć tę gehennę
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~Krzysztof [79.184.142.*]
    Dnia 2011-10-05 o godz. 10:43 ~prom napisał(a):
    >
    A ty sie zastanowiłeś filozofie jak kupowałeś za 33gr
    > takie samo "widmo" było jak teraz.
    > Wiedziałeś ze dno, ale kupiłeś ty to dopiero BAŁWAN jesteś
    > i nie masz szacunku do swoich pieniędzy
    Ciekawe że wtedy
    > nie krzyczałes żeby uciąć tę gehennę

Miałem tego śmiecia za ponad złotówkę w średniej zakupu,uśredniłem dużą większą ilością poniżej 19 groszy,stąd ta średnia i pompka pod ucieczkę,jeszcze czegoś nie rozumiesz?,to już nie zrozumiesz.
  • Re: PROMET....BEDZIE BARDZO DOBRZE Autor: ~prom [78.8.72.*]
    Miałem tego śmiecia za ponad
    > złotówkę w średniej zakupu,uśredniłem dużą większą ilością
    > poniżej 19 groszy,stąd ta średnia i pompka pod
    > ucieczkę,jeszcze czegoś nie rozumiesz?,to już nie
    > zrozumiesz.

Nie rozumiem dlaczego kłamiesz?
    To co mówisz ma sens przy początkowych "maleńkich" ilościach
    Powiedzmy 1000 za ponad 1zl przyjmijmy 1,1 wydałeś 1100pln,
    uśredniłeś pon. 0,19 przyjmujemy 0,18 wyszedłeś z niewielką stratą za 0,3
    żeby to zrobić musiałeś kupić przynajmniej 10 000 wydałes 1800k razem 2900 odzyskałeś 3300 - koszty pompki jaka zrobiłes moglo by być
    Ale wtedy wychodzisz mi naniezłego łosia bez kasy no i kto ryzykuje 10x wiecej by zrobic
    pompkę bo umoczył tysiaka( no i nikt by sie tak nad tysiakiem na forum nie użalał nikt poważny) śmieszne.
    Przyjmijmy jednak że jesteś poważny gość i dołóżmy po jedno zero ( to minimum dla słowa poważny) 10k za 1,1 to 11000pln aby uśrednić i wyjść z małą strata (bo przecież robisz pompkę) to za 0,18
    trzeba kupić 100k i wydać 18000pln i patrz wyliczenia wyżej
    tylko wtedy przekracza się próg 5% i nalezy to zgłosić (zgłosiłeś) obroty wskazują że trudno byłoby z taką iloscia to zrobić, chyba że ty mondry a reszta głupy i dali ci sie przekrecic wg twojego scenariusza
    Popraw mnie jezeli sie myle bo albo narodził sie nowy pinokio albo mamy do czynienia z kolejnym chłystkiem giełdowym ktory wyżala sie na forum jak to nieomal cudem uniknal straty 1000pln
  • widzisz prom Autor: ~nik [84.10.171.*]
    ta lista jest pełna ludzi sukcesu, zawodowców, szczęśćiarzy, tylko kto
    traci te wszystkie pieniądze?

on, ona, oni
[x]
PROMET 0,00% 0,18 2011-09-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.