Czy wszystko idzie według założeń-zyskowna realizacja kontraktów np dla" wyborowej "
czy też wprowadzanie nowej usługi coopacingu.Zliczenie zysku na akcje po roku obrotowym według założeń przyniesie około 14-15 gr na akcje czyli wskaźnik c/z osiągnie przy obecnej cenie 46 gr 1/3- na new conect nie ma chyba spółki o takim współczynniku
musimy więc cierpliwie czekać aż wycena spółki zacznie to odzwierciedlać.Nawet w kryzysie
takie parametry są atrakcyjne.
Chętnych do sprzedaży nie ma bo ci co chcieli kupić -zrobili to na wyższych poziomach biorąc je za atrakcyjne przy perspektywach spółki.Sprzedawanie teraz w okolicy 0,40 też nie ma dla nich sensu bo nie ma szans na odkupienie niżej a wyniki za III kwartał będą ciekawe- dlatego jest tkzw impas czyli oczekiwanie i zastój wzmocniony ogólną niepewnością.rynkową.Dodatkowo przypominam o niskiej płynności akcji na wolnym rynku w obrocie jest niewiele-więc lepiej przeczekać.
JA kupowałem po 0,76,0,78 oraz uśredniłem po 0,39 wychodzi około 0,60 większość kupiła powyżej 1,00. Trzeba założyć jednak że cena odzwierciedli wartość firmy w przedziale
2miesiące-6miesięcy z uwagi na ogólny zamęt.Jedno jest pewne nie ma z czego spadać
gdyż spółka nie ma wielkich kredytów i bazuje głównie na kapitałach własnych a w perspektywie roku w oparciu o podpisane kontrakty będzie generować zysk. To jest zaklepane.Grunt żeby rynek też to zauważył.