• DLACZEGO Autor: ~henk70 [78.8.73.*]
    szmatławce rosną po 100%, a dobre spółki stoją w miejscu?
  • Re: DLACZEGO Autor: ~lato2010 [87.206.237.*]
    Poczekajmy do listopada. Może jak raport kwartalny będzie ok - a przy tej spółce tak powinno być - to ruszy. Mnie interesują poziomy powyżej 1zł :)
  • Re: DLACZEGO Autor: ~PAUL [77.253.48.*]
    1 ZŁ DO KOŃCA ROKU !!!!!!!!!!!!
  • Re: DLACZEGO Autor: ~henk70 [78.8.74.*]
    żeby było 1 zł trzeba kupować a nie stać z boku i biadolić, bieżcie przykład ze mnie kupione 400 akcji i +8%.
  • Re: DLACZEGO Autor: ~DANIEL [83.11.226.*]
    Obroty mizerne jedynym pocieszeniem jest to że 30 groszy może Stanowic silne wsparcie, silne może za dużo powiedziane ale jakby nie było kurs do tej pory zatrzymuje się właśnie na tych poziomach, swędzi łapa aby kupic papier cena wydaje się atrakcyjna tylko ten mały wolumen odstrasza i w razie nie udanej inwestycji ciężko będzie wyjść nie zwalając kursu.
  • Re: DLACZEGO Autor: ~DANIEL [83.11.218.*]
    witam
    Wyskoczyłem na chwilkę przy dużo wyższych poziomach mam zamiar znowu tu wrócić widząc co się dzieje z kursem ustawiam się na peronie ciut niżej zobaczę może uda się wsiąść. Odreagowanie ostatnich spadków musi nastąpić tak mi podpowiada moją swędząca łapa czytający forum wiedzą o czym piszę ;-) ;-) :-)
  • Re: DLACZEGO Autor: ~DANIEL [83.11.218.*]
    Niezawodna moja swędząca łapa ;-) znowu dobrze wyczuła w co zainwestować :-)
  • Re: DLACZEGO Autor: ~DANIEL [83.11.202.*]
    Jak mówiłem tak zrobiłem i zakupiłem pakiecik za 30 gr na początku byłem przerażony gdy widziałem jak cena akcji spada ale za to dzisiaj nie żałuje że zakupiłem gdy łapa swędziała
  • Re: DLACZEGO Autor: ~henk70 [78.8.172.*]
    jak spadało z 1.8 zł nie zawieszali, jak rośnie-zawieszony.
[x]
ERS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.