Dajcie już spokój z tymi infami.Zostawcie trochę na później.Ile można?Mam juz dosyć informacji.Wiem że prężnie działacie dajecie co chwile nam o tym do zrozumienia i o tym jak Wam na nas zależy.Pozdr.Akcjonariusz
jak czytam takie wypierdy to śmiech mnie ogarnia.
jakim ty czy ja jesteśmy tutaj akcjonariuszami skoro na wolnym rynku jest mniej jak dwa procent akcji.jebnij się w głowę i sprzedaj te swoje zajebiste pakiety albo stul pysk i po prostu czekaj,skoro już się tutaj wbiłeś z oszczędnościami ze skarbonki.a mama przecież mówiła
kup i-poda a nie astro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: ~telemaniak [95.49.50.*], 2011-10-01 10:31
Ja akurat jestem akcjonariuszem a ty owszem wypierdkiem.I pierdolnij sie sam a najlepiej dwa razy członku złamany
I po co te nerwy!!!! Czy nie można po prostu kupić sobie trochę akcji a potem tylko obserwować jak telewizja NEXT się rozwija. To takie trudne dla niektórych?
Pan z 200k na koncie - kup pan wyngla a nie baw sie, te leszcze ze 200szt sa mniej smieszni.
Smieszne jest tez IR i caly menagement spolki i kurs
i w ogole akcjonariat - macie przyklad na kinopolska firma z tradycja jest juz na rynku 8 lat , liczy chyba z 4 kanaly i jej kapitalizacja ok 60mln.
Tutaj tez nie ma na co liczyc
a co to za obroty ponizej 5 zl? ty oczywiscie chcialbys ze 40k podazy na tym poziomie ale grarantuje ci ze jakbys nawet sie wlasnymi zebami obrzezal to jej nie dostaniesz
Kurs przy wigu spadnie najpierw na 4 pozniej na 3,5zl obrona 3zl a pozniej dobijanie na 2zl a pozniej to juz szkoda moziwc bo spolka niby sie rozwija a te niby notowania nie pozwalaja na
NIC