a prawda jest jedna Niebrzydowski buduje imperium ... kawiarnie Carte d'Or Cafe rosna jak gruszki na wiezbie juz 18 w tym roku zostnie otwarta na rok 2012 przewiduja ponad 50 lokali jesli do tego dodamy sprzedaz online przez Family Frost ...
to nie fikcja to sa fakty
http://www.horecanet.pl/Carte-d%E2%80%99Or-Cafe-planuje-otwarcie-kolejnych-lokali,wiadomosc,21,kwiecien,2011.aspx
spolka generuje przeplyw netto +3.500.000 zl i Ty mi piszesz o bankructiwe ?!
Bibrowski w akcjonariacie ponad 10% akcje kupowal po 0.96zl ... a kurs obecnie po 0.21zl
ech jeden artykuł pod wywalenie papiera kawiarnie to teraz marny biznes i nie tak rentowny jak kiedyś szczególnie lodziarnie. Jedynie Grycan wybił się a cała reszta to padaka ewentualnie dają zarobek dla małych przedsiębiorców raczej rodzinny interes a nie dla sółki giełdowej w dodatku lokale franczyzowe.....jedna własna po prostu smiech nawet nie wiesz o czym piszesz kolego ale tonący brzytwy się trzyma
kolego to chyba ty nie wiesz o czym piszesz kawiarnie i lodziarnie w sumie gastronomia to najlepszy biznes w galeriach wystarczy sie popytac i podzwonic po nowyych powstajacych obiektach-))) pierwsze sa wynajmowane lokale na lodziarnio-kawiarnie ida z pnia!!
a to czy jago na tym zarobi to calkiem inna sprawa!!! ja pisze o faktach ty o swoich przemysleniach-)))
ZBIERANIE ZBIERNIA i jeszcze raz ZBIERANIE i to z ukrytego ... bez luk zdorwo poruszamy sie w gore tak jak powinno byc... przygotowanie do solidnego wybicia powrot na 0.28zl - 0.36zl jest juz faktem
Dnia 2011-10-03 o godz. 21:32 ~oki napisał(a):
> ja pierdziele to juz zakrawa na fanatyzm, albo gadanie
> goscia po lobotomi...... z tą jazdą do góry buhahahahahaa
Co Ty, to zwykła nagonka. Koleś się obkupił i wydaje mu się, że swoimi wpisami wybije kurs w kosmos, jego "rakieta" itp.
Co jakiś czas się tacy pojawiają na forum, marzyciele.
Kurs 7 gr., teeerrreeee