• czy ktos wywala apier? Autor: ~waldi [46.113.241.*]
    patrzac na zlecenia s widac na róznych poziomach batony kilku tyś sztuk ,to daje do myslenia czy ktosprzypadkiem nie wywalapapierka blokujac minimum ,oj moze byc spora korekta
  • Re: czy ktos wywala apier? Autor: ~dobieracz!!!! [78.8.248.*]
    wydaje Ci się , tutaj są same silne ręce!! tak przynajmniej twierdzi 95 % szczęśliwych posiadaczy
  • Re: czy ktos wywala apier? Autor: ~waldi [46.113.241.*]
    silne ręce???mówisz o akcjonariacie czy o tzw grubym,bo patrząc na to wszystko ten papier nie ma opiekuna i ulica robi to co widać ,kurs opada pod własnym ciężarem ,nie ma chętnych na kupno a na sprzedaz wielu ,poprostu lecimy ,ja osobiscie wywaliłem wczoraj część a cześć chyba dzisiaj bo moze byc szybka jazda bez trzymanki w dół
    wcześniej już pisałem , nie ma tu żadnego grubego , sama drobnica a odnośnie silnych (wg. mnie bardziej szybkie rączki) rąk to taki żart , musiałbyś poczytać wcześniejsze wpisy. 95% marzycieli wypisywali takie bzdety że ktoś zbiera , ktoś wyleszcza i ciągle robił to tajemniczy ktoś. ja rozumiem że szkoda kasy ale po co stwarzać jakieś kosmiczne zbierające persony
    trzeba żyć realnie a nie fikcją i marzeniami, weryfikować szybko rzeczywistość
  • Re: czy ktos wywala apier? Autor: ~zzz [94.240.22.*]
    I jaka jest ta rzeczywistość??
    czytaj i wyciągaj wnioski ,przemyslenia,anlizy ,jestes inwestorem giełdowym wiec masz przygotowanie do działań na giełdzie ,no chyba ze jestes leszczedm i czytasz forum jako główne źródło wiedzy i informacji w takim przypadku współczuje ,albo masz farta i szczęście w kasynie to graj wg własnej intuicji
    Czytam i jedno i drugie i tych za i tych przeciw. Zastanawia mnie zawsze ze ci co wieszczą spadki znikają jak są wzrosty oraz ich teorie i na odwrót.
    ja jakoś nie zniknąłem. twoje teorie mają zastosowanie tylko i wyłącznie na śmietnikowych spółkach z NC m.in na takich jak dxd , bo tylko tutaj może być wzrost 50 % a zaraz potem zjazd a wszystko w ciągu dnia.
    A możesz mi wyjaśnić jaka to jest moja teoria?? Bo ja nigdy tu żadnej nie podałem.
    nie jasno opisałem o co mi chodzi? jeśli nie pojąłeś no to pora na wizytę u specjalisty natomiast jeśli chciałeś się wykazać nadzwyczajną inteligencją to niestety nie wyszło, twoje teorie są najmniej istotne nawet gdybyś jakieś posiadał i podał
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.240.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.