Praw poboru nikt nie chce nawet po 1 grosz. Oznacza to jedno, że akcje niedługo będzie można kupić poniżej 32 groszy. Ogromna wtopa z mojej strony, że wchodziłem w tę spółkę.
Akcje sprzedałem wcześniej, zostawiłem sobie tylko pp, ale wszystko wskazuje na to, że ich nie wykupię i wiele osób chyba też tak zrobi.
tez sie zastanawiam ,czy warto wchodzic w nowa emisje , zawsze to trzeba wybulic nowe pieniadze
a co bedzie z ta spolka to nie wie nikt
informacji od zarzadu jak na lekarstwo
nie wiem czy tak można ale GA zamiast NE będzie kupował stare akcje
cena zbliżona a kurs pójdzie do góry
takie moje myślenie
NE niech sobie schowają jak nie wiedzą kiedy wchodzić
banki spoldzielcze maja BARDZO kapitalu ktorego nie moga uzyc do kredytowania (ustawa), pbs sanok nie jest wyjatkiem od tej reguly, pbf jest sposobem zeby to ominac, pbs nie pozwoli pbf zrobic krzywde bo go ptrzebuje do zarabiania kasy :)
jezeli kurs bylby na poziomie np 1,3 to co bylo by z pp? kosmos, kurs pp bardzo wysoki i nikt z uprawnionych nie zrezygnowal by z zakupu akcji. a tak? kurs 0,3 pp po 0,01 gdzie tu jakis interes? nigdzie. chyba ze ktos kto mial stosunkowo duzo akcji chce miec wiecej tanim kosztem. pbs sie w to nie bawi bo jest ga. czyli jest tu jeszcze ktos po za nami maluczkimi