o ile mi wiadomo na GPW tez sa podwojne fixy a komunikaty spolki nic nie mowily o zmianie systemu notowan. Idź ze swoim ujemnym IQ do policji, choc watpie zeby ciebie tam przyjeli.
jestem z wyksztalcenia historykiem i wiem jak wybuchy na sloncu wplywaly w XIX w. na istniejącą już siec telegraficzną. A satelity krążą poza magnetosferą i są dużo bardziej narazone na zjonizowane cząstki emitowane przez naszą gwiazdę. Myslisz zę to przypadek że nagly wzrost aktywności sejsmicznej i wulkanicznej zbiegl sie ze wzrastającą aktywnością Słońca?
Wlasnie kiedy infa z astro? - Moze te utajnione juz sa? Tak nie mozna pogrywac! tak samo jak na elektrimie tam mam kilka akcji i tak samo utajniaja infa , i tak samo nie da sie sprzedac akcji w dobrej cenie - a sa kilkakrotnie wiecej warte niz wycenia je rynek tzn. "wycenia". A co najlepsze elektrim i astro i dwoch wlascicieli, ktorzy sa podobno w konflikcie jak to pisze dg i dla ktorych jakiekolwiek info ze spolki to zbrodnia.
Ale do czasu mam nadzieje.
Sieć kablowa Chopin z Wejherowa jest pierwszym operatorem, który włączył do oferty kanał 3D produkowany przez firmę Astro Ryszarda Krajewskiego. Kablówka już zaoferowała kanał Next Man 3D, a w październiku ma udostępnić Next Lejdis 3D i Next Young 3D.
Tadeusz Nowakowski, dyrektor sieci Chopin, wyjaśnia, że operator włącza kanały firmy Astro, ponieważ jest to jedyny w Polsce nadawca posiadający kanały 3D. – Mając ofertę kanałów w jakości 3D, ułatwimy klientom wybór przy zakupie telewizorów. Najpierw musi być kontent, aby klienci decydowali się na zakup sprzętu do jego odbioru – tłumaczy Nowakowski.
Ryszard Krajewski, prokurent Astro, informuje, że sygnał kanałów 3D testuje kilkanaście kablówek w Polsce. W najbliższych tygodniach mają udostępnić je abonentom kolejni operatorzy. Wiadomość pochodzi z serwisu www.dvbnews.pl
Łukasz Proch, 28 września 2011, 11:57
Źródło: www.dvbnews.pl / Press
Jakos swojsko brzmi "w najblizszych tygodniach" i "kilkanascie"
Moze sie czepiam ale tak to wyglada - jest dobrze? a oficjalnych informacji brak.
moze bys tak wysilil te swoja jedyna szara komorke i skojarzyl te testy z przyznaniem unijnej dotacji na rozwoj innowacyjnej technologii?
Tak z 15 lat temu bralem czynny udzial w tworzeniu regionalnego osrodka TVP w Białymstoku. Przy wsparciu centrali uruchomienie programu informacyjnego trwajacego 20 minut zajęło im 5 miesięcy i to nie bez problemów. Zakres podobny - nowa siedziba, rekrutacja i szkolenie personelu. W przypadku Astro mówimy o 10 całodobowych kanalach TV...
Czepiam sie? Dla mnie kilka tygodni to nie jest to samo co kilka miesiecy.
To juz lepszy jest brak informacji tak jak teraz, co tez denerwuje :D
Niech juz sie dzieje 30 wrzesnia minal.
wiesz, dla mnie osobiscie tez ta sytuacja nie jest przyjemna, jednak uwazam że embargo informacyjne nie pojawilo sie bez powodu. Dlatego moim zdaniem po prostu trzeba przestac ogladac notowania i na darmo nerwy tracic.
Autor: ~apostol [88.156.72.*], 2011-09-30 18:12
Sa jakies granice przyzwoitosci i cierpliwosci
BEZ PRZESADY
i tu masz racje są pewne granice.
zakopałem się w to ponad rok temu i dzisiaj chcę tylko wyjść.
a dalej niech leci do gwiazd ale beze mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieciki przylozcie te 60k na PKC na fixy a nie błaznujcie! ja tu za 50zl na bilety opycham a pakiet "kilka razy wiecej wart, czy moze nawet kilkakrotnie!!!!! Zbierzcie te 13k ff z arkusza jak to dg wydedukowal i opychajcie po 100zl :D