Jak do tej pory cena się obsuwała, tak teraz zaczyna się wodospad a Novitus jak nie skupował tak dalej nie skupuje. Chyba, że uważacie, że to wciąż robota Novitusa, który kupował po 6 a teraz skucesywnie sprzedaje z 50% stratą żeby tylko wam zrobićna złość. Bogu dziękuję, że tego dziadostwa się pozbyłem po 4,6 i pewnie Siewiera odkupił ode mnie. Teraz tak sobie tu zajrzałem , żeby się upewnić czy nie walnąłem głupoty, ale pusty śmiech mnie ogarnia jak widzę co to za perełka BUAHAHAHAHAHA.
na 10000 akcji w plecy 2 tys, więc jak na taką cenną lekcję wykpiłem się tanio. Nauczka żeby omijać niepłynną , manipulowaną padakę jest warta dużo więcej, wręcz bezcenna. :-)))))
Proszę bardzo niech będzie merytorycznie - kupiłem na korekcie zdrowego wybicia jakoś rok temu. Na forum aż kipiało od zapowiedzi, że Novitus przejmie LSI na a wtedy Sky is the limit. I faktycznie wróciło do wzrostów prawie do 6 , więc myślę sobie dobra nasza , szczególnie, że Siewiera co tydzień puszczał newsy a i wy tutaj zacieraliście ręce i trąbiliście o sukcesach spółki. Ale nagle walnęło zdrowo w lipcu. To jeszcze wytrzymałem, chociaż byłem na zero. Ale potem jak dalej spadało i minęło lipcowy dołek to wywaliłem ten szajs i okazuje się , że słusznie bo jestem lepszy niż większość z was bo tylko 3 koła w plecy ;-)))) Jak sobie obejrzałem to wywalanie a potem ratowanie kursu jedną akcją na zamknięciu to już widzę co tu się będzie działo dalej. Teraz twoja kolej - napisz ile ty jesteś do tyłu ???
dużo dużo więcej od Ciebie.......Tak naprawdę nie wiem o co tutaj kaman Narazie to strata papierowa więc czekam....Jak długo nie wiem......... albo albo..........
Czasami myślę, że ten były akcjonariusz co tu się parę razy wypowiadał ma rację , że ta spółka jest fatalnie zarządzana. W każdym razie coś tu śmierdzi. Nie wiem, czy tu kombinuje jakaś spółdzielnia , Novitus czy Siewiera wypchnął na giełdę spółkę wydmuszkę dla której nie umie ukręcić prawdziwej kasy więc dyma akcjonariuszy. Na szczęście mam problem z głowy, kasiorka z LSI wycofana i co więcej już odrobiona na 2 innych spółkach. Pozdrawiam, trzymaj się.
spadaj ośle !! jakby nie patrzyć to spółka jest dobra... ale KTOŚ jest jej kulą u nogi... może nawet sam prezes...ale niestety my drobni tego niewiemy GDZIE śmierdzi...i czekamy... ja siedze od 6zł.... dupk. ...nam zostało czekać na cud a nie na naganiaczy.... petrol z 10 zjechał na 3... my i tak się trzymamy oprócz jełopa który wywala po 1... to powinna zbadać komisja................................
Ja jechałem od 10,90 do 4 więc Ty to pikuś powieźli Cię tylko na 50%.Ale lepiej pogódź się ze stratą bo zajedziesz tak jak ja do 30%.Teraz ogólnie jest bryndza na giełdzie więc gdy sprzedasz LSI i kupisz coś innego to masz sporą szansę na wzrosty. Znamy powiedzenie ,że szczury pierwsze uciekają z tonącego okrętu , ale pamietajmy również ,że to kapitan schodzi ostatni. Więc takie zwykłe żuczki mogą sobie już teraz wsiadać do szalupy.
miałem kiedyś stratę podobną jak były na lzps dzisiaj protektorze .....ale ja już tam nie zaglądam.Zamknąłem sprawę i nie udzielam się...bo i po co..Moja średnia na lsi to jakieś 7 zeta ......i w dalszym ciągu uważam, że warto to mieć..... Koniec kropka.Dobranoc