• pierwsze pozytywne info!!! Autor: ~ktos [24.146.255.*]
    to że idea weszła w spółke noviana to bardzo dobre info. juz straciłem nadzieje że cos z tego noviana będzie że to wydmuszka a tu taka niespodzianka.
    silva posiada perspektywiczne aktywa, między innymi udziały w spółkach Hołowczyca i Hirka Wrony
    a nóż widelec...
  • Re: pierwsze pozytywne info!!! Autor: novianka [85.222.54.*]
    no własnie, teoretycznie informacja jak najbardziej pozytywna, ale na jakikolwiek pozytywny ruch na papierach naszego NVN to się jednak nie przekłada - ciekawe dlaczego...
  • Re: pierwsze pozytywne info!!! Autor: ~mysia [77.252.224.*]
    silva = synopsis polska, niedopuszczony na NC
    http://krs.serwisprawa.pl/0000263245,silva-spolka-akcyjna.html
    wydaje mi się, że TFi nie pakowałoby się w coś czego nie sprawdziło, ale może się mylę... czas pokaże czy to ma jakieś znaczenie, że silva wywodzi się z niefortunnego synopsis, czy TFI dało się wpakować w jakieś bagienko ;)
  • Re: pierwsze pozytywne info!!! Autor: ~kris [62.121.118.*]
    TFI zapewne ma jakiegoś risk managera, który dokładnie sprawdził Silvę. Inaczej raczej by nie weszli. I to na 35 proc.
    też mi się tak wydaje...
  • Re: pierwsze pozytywne info!!! Autor: ~max [89.228.113.*]
    nad czym tu debatować ??
    Silva została dokapitalizowana 1,5 mln zł więc lada moment zaczną się zakupy i to na dużą skale , pozyskać taki kapitał w tym czasie to już sukces sam w sobie , widać nowy udziałowiec ma podstawy by wierzyć w umiejętności zarządu SILVA ,
    SILVA wypracowała dla NOVIAN 1mln zł zysku w IIQ
  • Re: pierwsze pozytywne info!!! Autor: ~kris [62.121.118.*]
    czyli info jak najbardziej dla Noviana pozytywne:)
  • Re: pozytywne informacje Autor: ~łajzce [85.222.35.*]
    wydaje mi się, że jeśli chodzi o zysk z akcji jest to najatrakcyjniesza z spółek
  • Re: pozytywne informacje Autor: ~kancelarz [67.210.97.*]
    najatrakcyjniejsza jest inwestycja w e-kancelarie za posrednictwem ex-debt partners.

akcje e-kancelarii wdm przejal za darmo, akcje ex-debt partners novian przejal tez za darmo

zysk z tej operacji maja na poziomie kilku milionow, jak e-kancelaria wroci na poziom 7 zl to bedzie kilkanascie milionow.
  • Re: pozytywne informacje Autor: ~max [89.228.113.*]
    teraz wyciągają SCOPAC , EMCAPITAL , oraz RUNICOM .
    Wzrost o 20% całkiem sowicie przekłada się na wyniki i wycenę NOVIAN.
    Może to i kreatywna księgowość ale na giełdzie to tym bardziej rodzaj działalności który jest tak samo wyceniany i doceniany przez inwestorów , jest to inny rodzaj prowadzenia działalności i zarobku .
    Nie trzeba przewalać ton węgla aby zarobić rzeczywiste miliony.
    Cały rynek spekulacją stoi .
    Pozdrawiam
[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.