ile masz lat, że wciąż wierzysz w te swoje marzenia o 4 złotych?
już Ci tłumaczyłem i prosiłem o argumenty za wzrostem to nie odpisałeś...
więc wnioskuje, że jesteś małolatem co zainwestował kilka złotych i teraz krzyczy o 4 złotych co by na piwko dorobić - ale jak widzisz nikt tego nie kupuje...
no właśnie dzisiaj pokazałeś na ile Was stać...kurs sztucznie podciągnięty o 5%
brawo!
podobno tyle ile jest akcji w obrocie to nosem wciągasz - a stać Cie było na 3 akcje po 88 sztuk...to już lepiej pobaw się w bukmacherke - więcej zarobisz...
a tak tylko na prowizji tracisz...
zapomniałem dodać - marzysz o tysiącu procent a nawet na odrobienie strat nie masz co liczyć - smutne ale prawdziwe - lepiej sie z tym pogodzić niż śnić o złotych górach
kończę dyskusje bo jak sam dzisiaj pokazałeś jesteś typowym bajkopisarzem - mitomanem
powodzenia!
lepiej dalej kibicuj bo o inwestowaniu lepiej zapomnij...dla własnego dobra...
a wiekszosc akcji nie obejmowali a dostali za free za dlugi...
po drugie czemu np centrozap obejmowali ciagle za 1zł a gdzie jest kurs, petrolinvest itp.?
gdzie ty żyjesz ? jest jedno ale te długi musieli spłacic !!! a przykład petrola jet tu nie na miejscu kolego dalej żyj marzeniami i czekaj na 20gr a nie lepiej po 1 grosz co sobie żałowac hahahhahahahha
taaaak...ok dla zabawy poobserwuje sobie dalej tą spółkę...
Ci co brali 0,8 - 1,3 już dawno się wysypali...
wieć teraz kto sypie? Ci co brali 0,5 - 08? :)
a jak się już wysypią i kurs będzie niżej to zaczną sypać Ci co brali 0,35-0,5...
i jak pisałem już wcześniej kurs będzie na 0,2x :P
tak jak napisałem - 2 dzień bez transakcji...
musze przyznac sie do bledu...- chyba na 20 groszy nie spadnie - to juz poszlo w otchlan zapomnienia - wiec po spolce...
co synku ? 20 groszy już nie bedzie? spokojnie zobaczysz jeszcze obroty ale już powyżej zeta !!!! runicom był teraz grany a widzisz też startowaliśmy z 30groszy !
bądz cierpliwy i módl się abyś kupił po 31grosików !!
pozdrawiamy
już na maximusie zakładał się jeden że zeta nie przekroczymy i do tej pory flaszki nie zobaczyliśmy ! (przypomnę Maximus z 30gr na 1.20 i to w kilka dni) więc mi tu flaszki nie obiecuj !