nie muszę naganiać na spadki ,samo zacznie sie sypać,to widac po obrotach ,poziom max(no może bliski maxa) został osiagnięty ,teraz tylko podbijanie i zwalania parę oczek pozostaje ,
tak w bardzo silnych rękach, widać po sztukach które schodzą , po 20 , 50 i max 100 , wystarczy lekka zwałka i zobaczysz silne ręce jak się palą na enterze
Dnia 2011-09-28 o godz. 09:15 ~dobieracz!!!! napisał(a):
> tak w bardzo silnych rękach, widać po sztukach które
> schodzą , po 20 , 50 i max 100 , wystarczy lekka zwałka i
> zobaczysz silne ręce jak się palą na enterze
taka jest prawda ,pisałem ot ym wcześniej, papier jest niepewny i gorący,ryzyko na NC jest bez ryzyka nie ma zabawy ,ale musi byc zachowany zdrowy rozsadek , było info i była podbitka ,ale co dalej ,nie ma tzw"grubego"/ sternika ,dobrze ze nie doszło do 100zł i nie spadło do 10 tak jak na MBPARTNER lub nie tak dawno Montuhold,
dodaj jeszcze do rozpiski acreo , tam też papier w silnych rękach, cena w kosmosie ( 110 zł) a od 3zł na debiucie zeszło 10 tysi szt z czego 9500 z ręki do ręki żeby zlapać jelonka, tutaj chociaż coś się dzieje ale przypomina to żonglerkę gorącym kartoflem , jak ktoś ma takie zdolności manualne to może do tvn-u bo tam za takie wyczyny płacą
to był przykład/przestroga ,MBPARTNER owszem nie po 100 zł ale po 7,xx i zwalili na poziom 11gr ,przy cenie 1,30 w dwie sesje zwalili kurs do poziomu30gr,
Wszystko się zgadza co piszesz.Tylko zapomniałeś dodać bo pewnie tego nie wiesz że w obu przypadkach pan P i K działali a pod ich obecność faktycznie kurs rośnie w kosmos w ciągu kilku dni a botem zwała i ubieranie ulicy.Tu jest trochę inaczej. Gdzie ci panowie wchodzą tam się nie pcham nigdy. Tak jak pisałem każdy ma swoją rację a czas pokaże czyja była racja trafna.
Patrzę teraz po transakcjach ewidentnie na ukrytym stali na kupnie po 22,5 i 23,5 a karnet z S zczyszczony Już tu sprzedałem raz. Teraz sobie poczekam.
"na ukrytm stali" ?, "wyleszczyli" ? ale kto stał i kto wyleszczył ?? wszyscy tak piszą ale nie bardzo wiedzą o czym albo o kim, czyli kto stał i kto wyleszczył ?? znasz odpowiedź?
Wypuścili w rynek góra 5k papiera żeby leszczyki miały się czym podniecać. W przedziałach 5- 20zł myśleli czy kupić ale 30 to jest okazja nie do odrzucenia po 50 to będą pakować wszystko domy działki samochody.