Pytanie tylko czy na kolejny aneks ( co bylo by juz mega przesada ) czy wkoncu na sfinalizowanie calego tego balaganu.
CIsza na forum, moze ktos by cos napisal, a CI co nie wiedza niech nie krzycza ze to ze tamto.
Tylko wysluchaja i zamkna jadaczke.
A tak na poważnie dodam że niestety trochę to długo trwa nie zaprzeczam ale nastawiony byłem na rozwój takiej sytuacji chociaż nie każdy.
Obstawiam im bliżej terminu 14 X tym bardziej prawdopodobny kolejny aneks.
Jeśli by była sprawa załatwiona do końca to po co prezes miałby zwlekać z infem do ostatecznego terminu aneksu?
Pojawienie się infa o załatwieniu sprawy przed powyższym terminem na pewno przełożyło by się pozytywnie na kurs w to nie wątpię.
Jeśli się okaże że pojawi się kolejny aneks to zapewne zgra się jego termin z raportem za III kw. Dołóżmy do tego jeszcze sprawę scalenia, nie należy o niej zapominać.
Trochę tych klocków jest do poukładania, byle się nie rozsypały.
Wolałbym się mylić i nie widzieć kolejnego aneksu, trzeba będzie pognębić trochę prezesa, niech wydusi z siebie coś konkretnego. Czekam obecnie na maila ale tym razem brak odzewu
W odniesieniu do innych spółek jak na taki długi czas to akcjonariat jest tu stabilny i o stalowych nerwach więc należy mu się pozytywne odreagowania na kursie, pozdrawiam.
a mnie odpisał Prezes i powiem Wam tak na razie cisza nic nowego!
trzymać a będzie git aha resplitu nie będzie przed podpisaniem kupna żwirowni więc najpierw marsz na groszach w górę i to ostry a później stabilizacja resplitem ;) głowy do góry nieźle pomyślane są plany wiec cierpliwości a będziecie nagrodzeni!
To sa dwa wyjscia.
Albo bedzie kolejny ANEKS, dlatego nic nie pisza nic nie mowia etc etc.
Albo czekaja do tej daty, gdyz wtedy kazdy oczekuje jakiegos info, wczesniej mniej osob bedzie sie interesowało.
Wniosek tego taki, ze w dniu na ktory wszyscy czekamy albo duzy odpal, albo kolejny aneks.
Osobiscie gdybym zarzadzal firma to juz bym podal info o zakupie zwirowni, bo i tak obrot waloru jest mizerny, chyba,ze bedzie kolejny aneks, wtedy bujalbym sie do konca:)
Hehehe, albo ktoś się pod niego podszywał i pokasował konta, albo tak wierciliśmy prezesowi dziurę w brzuchu, że skasował konto. Tak czy inaczej czeski film.
Raczej nikt się nie podszywa. Wysyłając na dwa mejle z strony artefe
poczta@artefe.com.pl
leszek.ruchwa@artefe.pl
dostaniesz mejla zwrotnego. A w nim między innymi taką treść
(expanded from ): host
Nie wiem co to znaczy, ale jest to coś związanego z mejlem leszekruchwa@o2.pl
Tylko naprodukowałem się i nic z tego ale przed tym czymś jest adres leszekruchwa@o2.pl
jeszcze raz wklejam bez nawiasów i znaków większości i mniejszości między mejlami
leszekruchwa@o2.pl
expanded from
leszek.ruchwa@artefe.pl
: host
Rozumiem maniek o co ci chodzi ,dla mnie ten zwrot z serwera jest zrozumiały ,tylko dlaczego nie działa, jutro zadzwonię gdzie trzeba i spróbuję się dowiedzieć co jest przyczyną .Pisałem z różnych hostów i to samo.
Tak ,sprawa z księgami dalej się przeciąga, poza finansowaniem przez bank i podmiot który obejmie obligacje trwają rozmowy z funduszem gwarancyjnym jako trzecia możliwość finansowania.
chyba wiedzieli zarówno spółka jak i sprzedający że to się będzie kisiło, bo umowa przedwstępna jest bez zadatku.. swoją drogą sytuacja dla spółki patowa, bo musiała podać kom że zamierza kupić, z drugiej strony wiedziała że to tak szybko się noie stanie a niwestorzy będą się wściekać.
tak czy owak po owocach ich poznamy
Małe sprostowanie we wcześniejszym poście miałem napisać "inwestycyjny " a nie "gwarancyjny".
Tak miało być:
Tak ,sprawa z księgami dalej się przeciąga, poza finansowaniem przez bank i podmiot który obejmie obligacje trwają rozmowy z funduszem "inwestycyjnym" jako trzecia możliwość finansowania.
no cóż, jeśli będzie kolejny aneks to się poczeka ;)
papier mocny (udowodnił to podczas ostatnich tornad na giełdach) i strat nie będzie. nie powinien spaść w dół.
swoją drogą coś wiem na temat czasochłonności z wyjaśnieniem statusu KW. u mnie to trwało 3,5 miesiąca przy jednej tylko KW.
ja tam poczekam na akt notarialny i odpał na północ.
pozdro all
P.S. do @czysty
dobrze, że nie ma tu takich debili co zaśmiecają forum typu kozyra, heh, igor, nie teraz i moon ;)
Dnia 2011-09-29 o godz. 15:53 ~czysty napisał(a):
> Warui tam niestety 3/4 to banda pyskatych dzieciaków a te
> delikwenty co podałeś to biją rekord ,pozdro i zysków na
> perełkach.
czysty, zarobimy tu i tu ;) i bary też bo jest tam, gdzie my ;)