jeszcze dzis 1.24.......jutro widlujemy i tak to sie zaczyna piekny tydzien na tym papierze.......ale wszyscy beda wskakiwac dopiero w srode jak zrozumieja o co tutaj chodzi.......dzieki Damianku za piekne rozdanie:)
Dnia 2011-09-26 o godz. 15:32 ~giga napisał(a):
> jeszcze dzis 1.24.......jutro widlujemy i tak to sie
> zaczyna piekny tydzien na tym papierze.......ale wszyscy
> beda wskakiwac dopiero w srode jak zrozumieja o co tutaj
> chodzi.......dzieki Damianku za piekne rozdanie:)
Pod pierwsze widły możemy podejść ale żeby 1,24 no nie wiem , nie wiem ...
do pierwszych widel......lekko 15K papiera zostalo.......bez mielenia z reki do reki......nastepne widelki to juz kolejne 15K i sklep zamkniety.....ktos ustawi 10K+ i idziemy luka na 2pln
aby machnac widelki poszlo 25K papiera.......teraz dosc duze dziury sa w arkuszu......do 1.25 jak bedzie z 15K to bedzie ok.....jak bedzie mniej to bedzie mega ok.....mega ok oznacza kilka ladnych bialych swieczek z odcieciem od taniego papiera.....
Dnia 2011-09-26 o godz. 15:51 ~giga napisał(a):
> aby machnac widelki poszlo 25K papiera.......teraz dosc
> duze dziury sa w arkuszu......do 1.25 jak bedzie z 15K to
> bedzie ok.....jak bedzie mniej to bedzie mega ok.....mega
> ok oznacza kilka ladnych bialych swieczek z odcieciem od
> taniego papiera.....
kazdy pewnie sie zastanawia o co biega....wczoraj po 1.06 brali jak najeci a dzisiaj stagnacja.....ale spokojnie do widelek niewiele jest papiera.......jeden strzal i wisimy i konczymy dzis juz zgodnie z planem na 1.58 bo wczoraj widlowy trochce przesadzil.......nieladnie nieladnie.
Dnia 2011-09-27 o godz. 09:44 ~giga napisał(a):
> kazdy pewnie sie zastanawia o co biega....wczoraj po 1.06
> brali jak najeci a dzisiaj stagnacja.....ale spokojnie do
> widelek niewiele jest papiera.......jeden strzal i wisimy i
> konczymy dzis juz zgodnie z planem na 1.58 bo wczoraj
> widlowy trochce przesadzil.......nieladnie nieladnie.
masz 100% racji i zawsze miałes tylko według ciebie do ilu podciągniemy przez najblizsze dni.Wiem ze na 100% tego nie przewidzisz ale jak myslisz jak to sie potoczy-pozdrawiam
Dnia 2011-09-27 o godz. 09:54 ~Kris napisał(a):
> masz 100% racji i zawsze miałes tylko według ciebie do ilu
> podciągniemy przez najblizsze dni.Wiem ze na 100% tego nie
> przewidzisz ale jak myslisz jak to sie potoczy-pozdrawiam
Kris to dosc proste.....DXD - 160tys PDA wyciagneli na ok 30PLN = prawie 5mln........tutaj 400tys PDA to kierunek 12zl????? Wiele zalezy od rynku - jak bedzie jakis czas na zielono to spokojnie osiagniemy ten poziom...wwielu to dopiero zrozumie ale jak bedzie kursik powyzej 2pln.........teraz nikt nie wierzy.....ale z czasem zacznie sie zabijanie o kazda wolna akcje. Dla mnie te 80gr to byl absurd......wiadomo ze bedzie roslo......do ilu to nie mam zielonego pojecia......czy to bedzie spolka do wielkiej spekulacji....tez nie wiem....ale cena na bank bedzie w okolicach 2pln. I tego na razie sie trzymam. Stopniowo do 2zl okaze sie ze juz nie bedzie tych co kupowali ponizej 1pln i tak dalej up. Pozdrawiam wszystkich
Dnia 2011-09-27 o godz. 10:03 ~giga napisał(a):
> Kris to dosc proste.....DXD - 160tys PDA wyciagneli na ok
> 30PLN = prawie 5mln........tutaj 400tys PDA to kierunek
> 12zl????? Wiele zalezy od rynku - jak bedzie jakis czas
> na zielono to spokojnie osiagniemy ten poziom...wwielu to
> dopiero zrozumie ale jak bedzie kursik powyzej
> 2pln.........teraz nikt nie wierzy.....ale z czasem zacznie
> sie zabijanie o kazda wolna akcje. Dla mnie te 80gr to byl
> absurd......wiadomo ze bedzie roslo......do ilu to nie mam
> zielonego pojecia......czy to bedzie spolka do wielkiej
> spekulacji....tez nie wiem....ale cena na bank bedzie w
> okolicach 2pln. I tego na razie sie trzymam. Stopniowo do
> 2zl okaze sie ze juz nie bedzie tych co kupowali ponizej
> 1pln i tak dalej up. Pozdrawiam wszystkich
Giga jak papier jest we właściwych rękach to nie ważne czy jest zielono czy czerwono .Papier i tak podąża na z góry upatrzony cel..
o jak ladnie yureco odpalilo....a obserwowalem.....ale gram na xsystemie na ta chwile.....a tutaj pieknie zbieraja towar kole 1.10.....ewidentnie jestesmy na etapie wyrywania max ilosci papiera.....i to jest to...caly dzionek pomielimy a pozniej up....tak na 1.40-1.50....i tak kilka dni sie zabawimy i moze byc o nas glosno:)
Dnia 2011-09-27 o godz. 10:21 ~giga napisał(a):
> stara prawda mowi ze wielkie wzrosty robi sie tylko na
> PDA....i czy akurat to bedzie xsystem to sie okaze
> niebawem;)
Oddadzą za bezcen a potem będzie ujadanie jaki to smieć ...
hehe ktos nam mieli papierem dzisiaj zeby powyskakiwali niepewni........znam ten styl.....a na koniec dnia poziom wyzej....i tak kilka, kilkanascie sesji
Dnia 2011-09-27 o godz. 13:19 ~giga napisał(a):
> to co najpierw przebijemy te widelki na 1.36? tak pieknie
> kreski rysujemy ze przed obiadem to wskazane:) prosze
> obserwowac
Czemu nie ?? Choć do kresek nie przywiązywałbym zbyt dużej wagi na rynku NC i w dodatku do spółki z taką ilością pda w obrocie ....
opal nie wiem czy dzisiaj rano widziales arkusz na S...po prostu pusto.....zatem ktos ladnie doklada teraz zeby tak pusto nie bylo i pomalu zbiera papier przed solidnymi ruchami up i wysypka......papier wyglada naprawde obiecujaco...a co do AT......tutaj sztuka polega na tym zeby isc jak po sznurku z AT i wtedy wielu naprawde wielu inwestorow bedzie kupowac ten papier........bo widza ze nie ma samego +40 bez korekt tylko rosnie spokojnie systematycznie i ladnie sie oczyszcza po korektach...tak jak dzis otwarcie na 1.37 ale juz zamkniecie luki na 1.25......i mozna dalej spokojnie rosnac.....
i jeszcze cjhcialbym zalwazyc ze leci z nami pilot i sie uaktywni i poznamy go ale po minieciu paru zlociszczy:) na razie zarobieni niech oddaja po 1.50, 1.70, 2.00........a ceny docelowej to nie znam..ale moge sie domyslac
Dnia 2011-09-28 o godz. 09:47 ~giga napisał(a):
> i jeszcze cjhcialbym zalwazyc ze leci z nami pilot i sie
> uaktywni i poznamy go ale po minieciu paru zlociszczy:) na
> razie zarobieni niech oddaja po 1.50, 1.70, 2.00........a
> ceny docelowej to nie znam..ale moge sie domyslac
Przewiduje , że dziś nie będzie wielkich harców na papierku .Czas dla skoczków .Ale o papierek jestem spokojny za kilka , kilkanaście sesji kurs będzie wysoko . Osobiście nie jestem zwolennikiem AT raczej przemawia do mnie analiza fundamentalna i szeroko rozumiane otoczenie rynkowe .
i byly skoki pod nowego debiutanta ale chcyba sie tym skoczkom teraz odbija.....bo zaraz beda testowac minusy a tutaj ktos sie ladnie wyleszczyl u nas...zatem dziekujemy za tanie akcje...a na xsystemie kierunek jeden
Dnia 2011-09-28 o godz. 14:48 ~O&G team napisał(a):
> Opal i Giga - na jakich jeszcze papierach prowadzicie
> kółeczko wzajemnej adoracji :) ?
Żartuj sobie , żartuj a za kilka , kilkanście sesji obaczysz co tu się bedzie działo ..A już wkróce debiuty na których będzie można nie źle zarobić...Więc Giga mam nadzieje skorzysta z okazji ...
dla rozrywki kupilem trochce jaguara....malo smiecia w obrocie to pewnie a pompki na wejsciu nie bylo to pewnie niebawem 20zl bedzie.......no i spokojnie obserwuje oila - tam to sie zabijaja...ale spokojnie spadnie gdzie ma spasc i pewnie bedzie info pod ubieranie futerek na zime....ale to jeszcze chyba jest czas
Acreo leci , Dxd leci , Xsystem wrócił do poziomu sprzed kilku dni po niewielkiej podbitce zapewne ktoś chciał zebrać ładny pakiecik a potem odpuścił ...A przyszły tydzień trochę pomęczy niecierpliwych a potem ....... .?. Każdy może sobie dopisać scenariusz jaki mu odpowiada ...
Coraz więcej zwątpienia w sens trzymania papierka , obroty coraz mniejsze , na forum już nikt się nie udziela , dołek ukształtowany . Czegoż można więcej chcieć ???
Wręcz książkowy przykład tego co ma się wydarzyć , testowany na wielu spółkach ...
Więc .......???
Dnia 2011-10-04 o godz. 09:23 ~Brok napisał(a):
> Zarabiam facet na yureco a nie tak jak ty czekasz chyba na
> zbawienie i naganiasz niewinnych-oj nieladnie
To czego tu szukasz? ...Czasem warto poczekać na a nie wyleszczać się zbyt szybko...
już chyba nawet giga Cię opuścił w tym czekaniu... a Ty nadal kombinujesz skąd tu wziąć kaskę i troszkę uśrednić w dół, bo takiej promo to już nigdy nie bedzie i leszcze się w końcu opamiętają.