• mozna śmiało zbierac Autor: ~Jacek z Grochowa [89.72.103.*]
    Będa tu dywidendy, investors CEE wysypła swoje 4 % ze strata, gdyż brakowało im gotówki na umożenia. Okolice 20 gr to idealny moment na akumulację porcjami, gdyż w przyszłości te akcje będa warte około 1 zł. Obecnie jeszcze mozna pograc na spółce, ale od marca jak bessa na NC sie kończy akcje warto trzymać twardo by nikogo nie korciło sprzedawać poniżej 50 gr.
    Pozdr i powodzenia, JAcek
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~kkk [79.186.71.*]
    Jaceka skad takie wiadomosci o tych investors cee?
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~Jacek z Grochowa [89.72.103.*]
    mam swoje wejścia - poczytaj wątek o inbirfiz, obecnie cee, gdzie pisalem w tym roku, żeby wyszli bo fundusz pada :) mam zwyczjanie tam kolege od brydża, który jest kochankiem zony zarz ądzającego i trochę wiem. Głupie to wszystko, ale ta baba ciągle kłapie jęzorem, a tak w ogóle to niczego sobie laska
    tyle ze w ostatnim raporcie invcee nie znalazlem tam ssi.
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~wesmar [89.72.103.*]
    kupowali w okolicach 30 gr. Pokaż ten raport, sypali porcjami z racji obrotów. Na Lug też dostali lanie, w ogóle to będą mieli znowu 20 % stratę za wrzesień i powinni się rozwiązać, Na sofiksie uwalili 40 % od lipca
    pozdr. JAcek
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~piFpaF [83.4.92.*]
    Dnia 2011-09-26 o godz. 14:44 ~Jacek z Grochowa napisał(a):
    mam swoje wejścia - poczytaj wątek o inbirfiz, obecnie cee, gdzie pisalem w tym roku, żeby wyszli bo fundusz pada :) mam zwyczjanie tam kolege od brydża, który jest kochankiem zony zarządzającego i trochę wiem. Głupie to wszystko, ale ta baba ciągle kłapie jęzorem, a tak w ogóle to niczego sobie laska
    ----------

to kolo ma przesrane, nie dość że mu się biznes położył to jeszcze baba mu się puszcza ;) jak to mówią - nieszczęścia chodzą parami :D
    szukam tego ssi w sprawozdanich i sladu nie ma. za ten rokoczywiscie. nie wiem co myslec o takich wpisac jak Twoje. pozostaje przy swoim ze spolka warta zainteresowania. Ty teżto potwierdzasz, wiec jest nas dwóch. wyliczenie zysku na poziome 7-8 mln w przyszlym roku da cene ok 0,8 zl. przenosiny na glowny rynek plus kontrakty dla wojska i nowy dzial moga sie ladnie zgrac. wszystko to jednak narazie palcem pisane po wodzie. jak masz jakiegos linka do akcjonariuszy ssi ponizej progu 5% to podrzuc.
    pzdr
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~Elka szelka [178.42.69.*]
    a ja jutro kupuje za 10 tys po 23 gr wszystko co jest :)
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~kkk [79.186.87.*]
    rosniemy ze az milo. eh
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    no to jeszcze mozesz brac po 23
    ile chcesz, haha

ta, ja tez mam informatora w spolkach
    i to nie jednego, haha

a jak sie nie odzywaja to pytam psa co robic
    :D

dajecie sie podpuszczac a tu trza grac, brac co swoje od naiwniakow
    i spierd...ac
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~kkk [79.186.87.*]
    chlopcze zarobiles 100 zł i furczysz jak milioner. koncze z toba.
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~piFpaF [83.4.243.*]
    ten nieszczęśnik od żony i funduszu sprzedał już wszystko czy coś jeszcze mu zostało, wie ktoś?
    lepiej cicho bo sie druga zona dowie.....
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~piFpaF [83.4.243.*]
    swoją drogą zabawne, na forum bankiera dowiedzieć się że żona cię w trąbę robi ;)

p.s.
    baba klepiąca ozorem podczas orgazmu brzmi wiarygodnie, no chyba że to jakaś ściema żeby ukryć jakieś machlojki. dowodów nie ma... jak mawiał klasyk "ciemny lud kupuje nie tylko dziadka z Wehrmachtu..."
    ......dokladnie. ale co dalej z ssi. kontrakty sa, kryzysu nie ma, zyski sa. kurs w dupie. ja jednak mam szczscie do nielotów-kopex i ssi.
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~Jpw [82.145.211.*]
    I bardzo dobrze zrobiłeś, pewien task ostatnio byłem na targach górniczych pid spodkiem , cała smietana z europy.
    Rozmawialiśmy z prezesem kopexu ale nie pod kątem gieldy.
    Mega spółka.
  • Re: można śmiało zbierac Autor: ~Wlad [95.108.66.*]
    http://pap.pl/palio/html.run?_Instance=cms_www.pap.pl&_PageID=1&s=depesza&dz=strony.glowna.dystrybucjainfo.siz&dep=232467&data=depeszadepesza&_CheckSum=1361638416
  • Re: można śmiało zbierać Autor: ~Wlad [95.108.66.*]
    raport za VII kwartał roku obrotowego 2010-2011 - 15 listopada 2011 r.

ciekawe czy coś się ruszy do tego czasu ?
  • Re: można śmiało zbierać Autor: ~kkk [79.184.60.*]
    jakas stabilizacja na poziomie 23 gr jest. po 22 wreszcie stanelo wiecej na k niz 1000 szt. tylko spokojnie. już niedlugo prognozy na pozostale kwartaly.
  • Re: mozna śmiało zbierac Autor: ~Wlad [95.108.66.*]
    http://newconnect.pl/?page=raporty_spolek_ESPI&ph_main_content_start=show&ph_main_content_id=35138
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.