Będa tu dywidendy, investors CEE wysypła swoje 4 % ze strata, gdyż brakowało im gotówki na umożenia. Okolice 20 gr to idealny moment na akumulację porcjami, gdyż w przyszłości te akcje będa warte około 1 zł. Obecnie jeszcze mozna pograc na spółce, ale od marca jak bessa na NC sie kończy akcje warto trzymać twardo by nikogo nie korciło sprzedawać poniżej 50 gr.
Pozdr i powodzenia, JAcek
mam swoje wejścia - poczytaj wątek o inbirfiz, obecnie cee, gdzie pisalem w tym roku, żeby wyszli bo fundusz pada :) mam zwyczjanie tam kolege od brydża, który jest kochankiem zony zarz ądzającego i trochę wiem. Głupie to wszystko, ale ta baba ciągle kłapie jęzorem, a tak w ogóle to niczego sobie laska
kupowali w okolicach 30 gr. Pokaż ten raport, sypali porcjami z racji obrotów. Na Lug też dostali lanie, w ogóle to będą mieli znowu 20 % stratę za wrzesień i powinni się rozwiązać, Na sofiksie uwalili 40 % od lipca
pozdr. JAcek
Dnia 2011-09-26 o godz. 14:44 ~Jacek z Grochowa napisał(a):
mam swoje wejścia - poczytaj wątek o inbirfiz, obecnie cee, gdzie pisalem w tym roku, żeby wyszli bo fundusz pada :) mam zwyczjanie tam kolege od brydża, który jest kochankiem zony zarządzającego i trochę wiem. Głupie to wszystko, ale ta baba ciągle kłapie jęzorem, a tak w ogóle to niczego sobie laska
----------
to kolo ma przesrane, nie dość że mu się biznes położył to jeszcze baba mu się puszcza ;) jak to mówią - nieszczęścia chodzą parami :D
szukam tego ssi w sprawozdanich i sladu nie ma. za ten rokoczywiscie. nie wiem co myslec o takich wpisac jak Twoje. pozostaje przy swoim ze spolka warta zainteresowania. Ty teżto potwierdzasz, wiec jest nas dwóch. wyliczenie zysku na poziome 7-8 mln w przyszlym roku da cene ok 0,8 zl. przenosiny na glowny rynek plus kontrakty dla wojska i nowy dzial moga sie ladnie zgrac. wszystko to jednak narazie palcem pisane po wodzie. jak masz jakiegos linka do akcjonariuszy ssi ponizej progu 5% to podrzuc.
pzdr
swoją drogą zabawne, na forum bankiera dowiedzieć się że żona cię w trąbę robi ;)
p.s.
baba klepiąca ozorem podczas orgazmu brzmi wiarygodnie, no chyba że to jakaś ściema żeby ukryć jakieś machlojki. dowodów nie ma... jak mawiał klasyk "ciemny lud kupuje nie tylko dziadka z Wehrmachtu..."
I bardzo dobrze zrobiłeś, pewien task ostatnio byłem na targach górniczych pid spodkiem , cała smietana z europy.
Rozmawialiśmy z prezesem kopexu ale nie pod kątem gieldy.
Mega spółka.
jakas stabilizacja na poziomie 23 gr jest. po 22 wreszcie stanelo wiecej na k niz 1000 szt. tylko spokojnie. już niedlugo prognozy na pozostale kwartaly.