• spadki ranne Autor: arkopolo07 [178.36.78.*]
    Mówiłem,że z rana znów bedzię spadek chwilowo było nawet poniżej 27zł,ciekawe czy to już jest maxymalna cena wokół której D&D bedzie oscylowało przez jakiś czas czy pójdzie jeszcze troche do góry.Patrząc na perspektywy spółki to sytuacja jest obiecująca,ale czy w dzisiejszym świecie giełdowym to ma znaczenie...
  • Re: spadki ranne Autor: ~dxd [87.99.3.*]
    filozof za duzo nie medrkuj

chciales spadek masz spadek ale nie kupisz bo sie boisz heheheh i tak sobie rosnie
  • Re: spadki ranne Autor: arkopolo07 [178.36.78.*]
    no zobaczymy jak sobie będzie rosło ,a ty dxd ile akcji posiadasz?
    no zobaczymy jak sobie będzie rosło ,a ty dxd ile akcji posiadasz? i na jaką cene czekasz?
    mam 160k i czekam zeby cie zasypac hehee
  • Re: spadki ranne Autor: ~ert [31.175.71.*]
    Dnia 2011-09-26 o godz. 10:12 ~dxd napisał(a):
    > mam 160k i czekam zeby cie zasypac hehee

....syp a,e kto to odbierze od ciebie,papier sie wypalił,nikt go juz nie chce poza kolekcjonerami (1-50 szt) ,zycze powodzenia,
    to co sądzicie ,że to już finish ,teraz już tylko w dół?
  • Re: spadki ranne Autor: ~xxx [94.240.22.*]
    Chłopie czy ty jesteś niedorozwinięty??? Czytam te twoje wypociny to aż w dupie skręca.Ty się tutaj pytasz o radę???? Myśl
    jasne ze juz tylko w dol hehehe nadal sie czaisz z kupnem?
    tak czaje się i nie wiem zbytni co zrobić;p
    Większość mówi,że bedzie lepiej,ale...wolumen co prawda nie za duży czyli mało osób raczej chce sprzedawać mimo spadku
    po twoich postach wnosze ze nie masz pojecia o gieldzie wiec albo sie ucz albo daj sobie spokoj bo jak kolega pisal czytac sie nie da
  • Re: spadki ranne Autor: ~DXD [89.191.147.*]
    Piszesz jak potłuczony. Co sytuacja na giełdzie ma do wzrostu na spółce której cena jest kilkadziesiąt razy wyższa od faktycznej wartości. Jakie perspektywy? Sprzedaż rolet to dla ciebie perspektywa? Chyba że w afryce do swoich "domków" będą chcieli rolety powstawiać to się wtedy zgodzę że perspektywy tutaj będą.
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.