• Brak mi słów Autor: ~m29 [213.134.163.*]
    zero optymizmu.
  • Re: Brak mi słów Autor: ~czarnu [77.252.80.*]
    i tak jesteśmy w dupie, pozostaje tylko się przyglądać i w portfelu pozostało
  • Re: Brak mi słów Autor: ~m29 [213.134.163.*]
    może to sprzedać i kupić taniej ?
  • Re: Brak mi słów Autor: ~miro [83.28.187.*]
    do jakis 0,50 powinno spasc, ale jak bedzie dalej taka straka to i 0,20 zobaczymy
  • Re: Brak mi słów Autor: ~misio [145.237.123.*]
    I po co te ,,katastroficzne zagrywki" w stylu: będzie 0,50 czy 0,20? Może od razu dzisiaj spadnie do 0,01gr i będzie git- oczywiście dla niektórych... Wiadomo że ten zjazd to tylko i wyłącznie zagrywka spekuły zwanej delikatnie spółdzielnią i co najważniesze jak widać osiągnęli swój cel, czyli całkowicie wystraszyli i zniechęcili aktualnych i potencjalnych akcjonariuszy! Po co? Tego chyba nawet początkującym nie muszę wyjaśniać...
  • Re: Brak mi słów Autor: ~olo [194.181.188.*]
    Nie ma na tyle dużych obrotów, żeby obarczać o to spekułę, przy takim kursie to tylko zaproszenie do DT, teraz sporo jest takich spółek np.Boryszew
  • Re: Brak mi słów Autor: ~m29 [195.149.231.*]
    Cóż to za święto dziś było dla atg?
  • Re: Brak mi słów Autor: ~jajacek [77.253.129.*]
    żadne swięto po prostu wybrałem sie na zakupy i jak widać nie byłem sam , po wtóre zwykłe prawo fizyki ciało rzucone ulega odbiciu, po 3 może w końcu czas na przejęcie

jakie przejęcie?
    proponuję z uwagą prześledzić powyższt tekst
    http://www.medianews.com.pl/telewizja/2-telewizja/2511-rusza-centrum-produkcji-filmowo-telewizyjnej-atm-studio

I gdzie tu mowa o przejęciu? Chodzi Ci o Rochstar i współpracę z ATG?
    chłopie brak mi słów informacja kosztuje i na pewno nie dowiesz sie o niej ma żadnym forum na to nie licz, jak bys czytał uważnie parkiet jakieś pół roku temu to była wzmianka że atg może byc celem przejecia i tylko tyle bez bliższych danych to mówił ktos ze spółki parkiet to cytował za esspi niestety innego zródła nie znalezłem pytanie jest zasadnicze co chłopie obstawiasz patrząc na kapitalizacje spólki i je aktulane wskażniki np na na stoockwatch o elstarolis tez ci napisano że będzie przejęcie przed przejęciem ? wybór scenariusza neleży do ciebie, a tak a propos ile atg może jeszcze spaśc do 0, 20 chetnie z tyle wezmę pod sufit ale wątpie że tam dojdzie bessa besą ale tv ludzie beda zawsze oglądac zwłaszcza jak bida zajrzy im do dupy wszak to najtansza forma rozrywki ale fundamentalnie jak dla mnie to atg najgorsze ma za sobą dzisiesza swieca może stanowić dzień odwrotu
  • Re: Brak mi słów Autor: ~m29 [213.134.163.*]
    Wszystko spoko, ale nie pisz by z uwagą czytać link , skoro tam nie ma informacji o którą zapytałem. Nie licze, że info o przejęciu podadzą mi na forum przed faktem. Ciekawe co poświeciłeś na zdobycie informacji o przejęciu Elstara, bo ja tylko miałem szczęście.
    nie poświećiłem , elstara jak i infa nigdy nie miałem , wrzucuiłem go do obserwacji ale nie wpore odpuściułem analizuje fundamenty i wypowiedzi w kwestii przejęcia szukam pewnych sygestii patrzęe na prudukt spólki i jej zadłużenie takim potencjalnym papierem do przejęcia może być essystem czy to nastapi to juz inna sprawa
[x]
ATMGRUPA 0,00% 3,96 2025-11-28 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.