Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 49/2011
data dodania 2011-09-23 19:12:57
spółka SERENITY
Nabycie pakietu akcji przez spółkę mLife sp. z o. o.
Zarząd Spółki SERENITY S.A. z siedzibą w Gdańsku podaje do publicznej wiadomości, iż w dniu dzisiejszym otrzymał zawiadomienie od spółki mLife sp. z o. o. z siedzibą w Toruniu, reprezentowanej przez Zbigniewa Opęchowskiego i Dawida Karkosika, że na podstawie zawartych umów cywilnoprawnych mLife sp. z o. o. nabyła znaczny pakiet akcji Spółki SERENITY S.A. i posiada obecnie akcje w łącznej ilości 20.000.000 akcji stanowiących 4,80 % kapitału zakładowego Spółki SERENITY S.A. i ogółu głosów na Walnym Zgromadzeniu.
mLife sp. z o. o. w Toruniu:
Roman Karkosik - Członek Rady Nadzorczej
Małgorzata Krauze - Członek Rady Nadzorczej
Zbigniew Opęchowski - Prezes Zarządu
Dawid Karkosik - Wiceprezes Zarządu
Agnieszka Kuryłek - Członek Zarządu
by pewnie bawić się kursem w trakcie sesji i zarabiać :)
ewentualnie niebawem ujawnią, że w drodze transakcji pakietowych dorobili się następnych 4,8% albo ich wielokrotności
Dnia 2011-09-23 o godz. 22:34 daab007 napisał(a):
> że co?? Obrót rzędu 200k - myślisz, że ktoś poważny poluje
> na 5/10 %? Zejdź na ziemię... To nie w tym rzecz :)
a w czym rzecz madralo,?Uswiadom nas.
Dnia 2011-09-23 o godz. 23:48 daab007 napisał(a):
> Posiedzisz na giełdzie trochę, to będziesz wiedział.
> Zresztą, ja nic nie wiem, ja się nie znam. Myśleć też nie
> umiem, wolę pisać farmazony na forach i oddawać kasę na
> parkiecie innym ;P
dobrze kazik piszesz ze cwaniak który udaje madrale.
"Posiedzisz na giełdzie trochę, to będziesz wiedział."skad tacy sie biora?
Ale że o co kaman? Napisałem przecież, że nie wiem o co chodzi, bo przecież sytuację fiskalno-ekonomiczną mamy bardzo dobrą, najlepszą wręcz chyba do mocnego inwestowania ;)
cos tutaj mi nie gra, jak tylko ktoś kupuje akcje od serenity to nagle wielkie obroty i spólka leci w dół. boję się że serernity sprzedaje za grosze te akcje a oni od razu rzucają to na giełdę gdzie tacy jak my kupujemy za 20/21 groszy (co pewnie dla nich jest to zysk 100% albo i większy) a my zostajemy z nic nie wartym papierem......mam nadzieje że tak nie jest...
Dnia 2011-09-23 o godz. 20:50 mario2764 napisał(a): > Raport EBI > typ raportu Raport bieżący > numer 49/2011 > data dodania > 2011-09-23 19:12:57 > spółka SERENITY > > Nabycie pakietu akcji przez > spółkę mLife sp. z o. o. > > Zarząd Spółki SERENITY S.A. z siedzibą w > Gdańsku podaje do publicznej wiadomości, iż w dniu dzisiejszym otrzymał > zawiadomienie od spółki mLife sp. z o. o. z siedzibą w Toruniu, > reprezentowanej przez Zbigniewa Opęchowskiego i Dawida Karkosika, że na > podstawie zawartych umów cywilnoprawnych mLife sp. z o. o. nabyła znaczny > pakiet akcji Spółki SERENITY S.A. i posiada obecnie akcje w łącznej > ilości 20.000.000 akcji stanowiących 4,80 % kapitału zakładowego > Spółki SERENITY S.A. i ogółu głosów na Walnym Zgromadzeniu. > > http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show& > amp;id=21930&id_tr=1 > > mLife sp. z o. o. w Toruniu: > Roman Karkosik - > Członek Rady Nadzorczej > Małgorzata Krauze - Członek Rady Nadzorczej > Zbigniew Opęchowski - Prezes Zarządu > Dawid Karkosik - Wiceprezes > Zarządu > Agnieszka Kuryłek - Członek Zarządu > > http://www.krs-online.com.pl/mlife-sp-z-o-o-krs-227069.html