Jaro mądrzy sprzedali i odkupią kilka razy tyle co mieli przed tym.
Dziwisz mnie bardzo.
Tkwisz w błędzie i jeszcze się ze swoja głupotą na forum produkujesz.
Na co teraz liczysz?
Na rajd na 76 groszy?
Nie trzeba było mi bluzgać gdy ostrzegałem o spadku,
tylko zamknąć swój niewyparzony ryj, sprzedać i czekać na dołek...
Na przyszłość radzę, ...dziób w dupę i pokory choć trochę.
Dnia 2011-09-22 o godz. 21:44 biker. napisał(a):
> No proszę, wódz kretynów w akcji...!
Jaro mądrzy sprzedali
> i odkupią kilka razy tyle co mieli przed tym.
Dziwisz mnie
> bardzo.
Tkwisz w błędzie i jeszcze się ze swoja głupotą na
> forum produkujesz.
Na co teraz liczysz?
Na rajd na 76
> groszy?
Nie trzeba było mi bluzgać gdy ostrzegałem o
> spadku,
tylko zamknąć swój niewyparzony ryj, sprzedać i
> czekać na dołek...
Na przyszłość radzę, ...dziób w dupę i
> pokory choć trochę.
RYJU POST BYL SKIEROWANY DO TYCH CO MAJA LUB KUPILI A WIEC CO CIE TO?
O ku...! Co tu sie dzieje? Widze że nerwy puszczaja. Panowie Ja sprzedałem cc po 0,60 odkupiłem po 0,46 i znowu strata, a już myślałem że jestem dobry, ale gram dalej a wam chyba zwieracze puszczają że tak sie opluwacie.
Właśnie czytałem inne wątki, jak ludziska się produkują nad fundamentami naszej perełki. pytam po co oni to robią? Czy nie szkoda im czasu? Przypomnijcie sobie co się stało z Techmexem. Wystarczy że nadepną na odcisk komuś z KNFu i zawieszą CC na rok i wtedy będzie rozpacz akcjonariuszy. W ubiegłym tygodniu zawiesili Promet.
Rychu, ja na przykład nie posiadam akcji i nie zamierzam kupić i czasami cos na forum CCE napisze, niekoniecznie ludzie tutaj się udzielają w nadziei na zarobek. Czasami podobnie napisze na Petrolu czy innej spółce której równiez nie zamierzam kupowac. Była taka spółka, moze jeszcze jest Infinity, tam było identyczne oszustwo jak tutaj i człowiek wqrwia się widząc takie przewały. Tutaj z ta ziemią i wyprodukowaniem miliarda akcji za nią tez przekret, jeszcze mamienie ludzi jakimis kopalniami w Rosji, chociaz dobrze życze Paszyńskim mimo że nie wierze w zadne zapewnienia ich. Zapewne jest więcej ludzi takich jak ja którzy z czystej zyczliwości staraja się innych przestrzegać. Jak nie wierzysz wejdz na forum Infinity, czasami ktos tam napisze i napewno nie z checi zarobku bo obroty na tamtym padle to dziennie 300-500 zł hehe.
ales ty zaklamany...infinity wypuscili papier do ludzi nic nie warty ...a tu sami objeli akcje .wniesli majatek...i jak by nie patrzec w wartosci kilkuset milionow zl i bez podbitki znaczacej nie sprzedadza na gpw nawet miliona swoich akcji,
Sorki Jaro ale za dużej różnicy teraz nie ma między tymi spółkami, miałem kiedyś akcje Karenu kiedy prowadzili jeszcze działalność gospodarczą. Piszesz wniesli majątek..... od momentu jak rzeczoznawca nie podpisał się pod wyceną gruntów zacząłem myslec że cały ten interes ma na celu sprzedac dobrze te hektary ziemi, o ile pamietam wniesli 500 ha ziemi rolnej po 20 tys zł to da jakieś 10 mln i napewno to jakiś majatek jest, nie zaprzeczam jednak przegieli z tak duzym dodrukiem akcji, fakt Infinity to już wogóle porażka. Nie jestem zakłamany, wyrażam jedynie swoją opinie i nikogo nie namawiam do sprzedaży czy kupna akcji, ciekawi mnie jak to się zakończy na tego typu spółkach.
KNF bierze działe i jest spokojny. Jak TVP Biznes dostanie działe to zacznie chwalić co godzine CC, za każdym razem jak spółka pójdzie 3% w górę to będą trąbić by doarło do leszczy że coś sie tam dzieje.Pamiętam jak na początku 2010r trąbili w każdych informacjach jak to spółki Romka K. pięknie sie mają, a teraz chyba przestał płacić bo dziś ani nie wspomną np. o Borku.