• Analiza techniczna Autor: ~anal GPW [213.192.85.*]
    Niestety wzorowy podwójny szczyt, drugi nieco nizszy od pierwszego i na niższych obrotach, idealnie jak w książce. Lecimy back w okolice 1,50.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Luck [217.153.175.*]
    Dodatkowo silne Euro nie wróży dobrze na kolejne miesiące :(
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~grenouille [80.214.5.*]
    ...piekna flaga sie rysuje... i nastepne 100% przed nami!!!!

..panie analu ;-----)
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~anal GPW [213.192.85.*]
    Jak widać znajomość podstaw AT nie zaszkodzi. Mam nadzieję że chociaż komus moja analiza pomogła wyjść ze śmiecia.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~leon [78.88.197.*]
    skubnąłem dzisiaj znowu ponad 1000szt,miałem wystawione zlecenia sprzedaży w okolicach 1,60pln ale jak zaczęło rosnąć zrezygnowałem ze sprzedaży.
    Mam jeszcze gótówki na 1000szt ale czaję bo może uda się kupić taniej i średnią obniżyć,cudów sie nie spodziewam bo widać
    jest gracz lub grupa która dyktuje warunki i dosłownie ustala kurs,pieknie jak zebralem w 1rzucie pare setek od razu ktoś wrzucil poniżej aby wyjsc lub zwalić niżej i utrzymać poniżej 1,50pln,potem polecialo aby zatrzymać wzrost paredziesiąt po 1,46pln i od razu dynamika spadła i ludzie zaczeli wywalać w okolicach 1,50pln,w koncowce widac bylo jak rosnie i kolejne zlecenia sprzedazy sa wycofywane i kurs spokojnie moze odrobic nawet +10%,jak
    własnie tacy nie będą rzucać kłód pod nogi,pozdrawiam zdegustowanych kursem -trzymać i nie oddawać przed końcem roku a nóż będzie rajd Św Mikołaja ???
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~inwestor [46.113.229.*]
    Obyś miał rację Leon. A tak na marginerie co się dzieje z Merytorykiem i JurkiemQ "najlepszym kolegą"
    kowala co wywala,
    ale mi się zrywowało
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~JurekQ [178.37.3.*]
    Pisałem jestem na pokładzie, nie wywalałem, jakieś tam grosze dokupiłem po raporcie Q3 i teraz olewam sprawę... Człowiek musi żyć. Mam kasę kopex, Assecopol, PRd...
    hbeta, Tauron ( w kolejności wg. zaangażowania).

Czas coś po skrobać w majce.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~anal GPW [213.192.85.*]
    Sprawdza się idealnie to co pisałem 2 miesiące temu. Kto wywalił śmiecia na górce tak jak ja, ten wygrał.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~obserwator [193.19.165.*]
    Kolego analityk, co ci ta analiza techniczna mówi na kolejne 3 miesiące?
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~inwestor [46.113.121.*]
    Baton podażowy na 1,40 został wycofany
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.