• wygooglane Autor: ~mieciu [88.80.5.*]
    Czemu firma sie nie chwali? Przy ostatnim braku info, to chyba bardzo dobre informacje?
    http://www.static.dip.dolnyslask.pl/download/attachment/1154/lista_poprawnych_formalnie_wnioskow_o_dofinansowanie_realizacji_projektow_zlozonych_w_ramach_konkursu_51_odnawialne_zrodla_energii.pdf
  • Re: wygooglane Autor: ~leszczu [194.1.153.*]
    Ta cisza jest niepokojaca. Pan przewodniczacy lubi sie chwialic,a tu cisze. cos nie tak w firmie? dlugi urlop ? no i nic o Cieszynie.
  • Re: wygooglane Autor: ~pozdro [85.222.44.*]
    Dlaczego kurs nie spada, skoro na rynkach bessa, dlaczego brak zleceń sprzedaży?

Swoją drogą, nie sądzisz, że milczenie jest złotem podczas bessy, bo każdy traktuje dobre info ze spółki jak ściemę graną pod wywalanie papierów?
  • Re: wygooglane Autor: hofman123 [85.222.86.*]
    Bo to nie jest firma, w którą się inwestuje, żeby ją wywalać. To nie jest firma którą się gra, ma za małą płynność. Ludzie tacy jak Ja którzy kupili MEW zrobili to bo uwierzyli w ten biznes. I ja ciągle wierzę w to że to świetny pomysł na biznes, natomiast brak info odnośnie Cieszyna jest dla mnie coraz bardziej niepokojący, bo to pierwsza elektrownia, którą otwierają, bo dwa miesiące temu prezes zapowiadał, że uruchomienie będzie na dniach. Chciałbym wiedzieć, że udało im się domknąć projekt i moja inwestycja pracuje i zarabia...
  • Re: wygooglane Autor: ~lutzek [88.80.5.*]
    Spolka zalezna idzie dalej ws MEW na Odrze. Ocena merytoryczna pozytywna.

http://www.dip.dolnyslask.pl/565/zakonczenie_oceny_merytorycznej_wnioskow_dzialanie_51_rpo_wd.html
  • Re: wygooglane Autor: ~pozdro [85.222.44.*]
    To dobrze, prawda?
  • Re: wygooglane Autor: ~11 [178.73.31.*]
    jedni mówią, że dobrze, inni, że niedobrze... pożyjemy - zobaczymy...
  • Re: wygooglane Autor: ~22 [194.106.193.*]
    racja - od nadmiaru kasy może im się w głowach poprzewracać ... jak +4mln zł dotacji może bć złą informacją w projekcie, który i tak chcieli budować czy z dotacją czy bez?
[x]
MEW -31,67% 0,41 2013-08-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.