• fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: gpwmaster [31.174.158.*]
    nie można zerwać umowy(choroba,kontuzja,wyjazd) bez zapłacenia kar lub komornika.UWAAGAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: ~super hero [85.221.231.*]
    to git. Czyli jako inwestorzy możemy być spokojni ....
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: gpwmaster [31.174.65.*]
    i tak i nie.fama już poszła jak tam się postępuje i wątpię czy to się opłaca.to śmieciarskie zachowanie im się odbije.możesz być dziwnie spokojny.
    pozdrawiam
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: ~Rafi [62.21.2.*]
    Zgadzam się, że nie należy podpisywać z Fabryką Formy żadnych umów i jak ognia unikać tego typu firm, które stosują nieuczciwe umowy.

Płacić można za usługi które są faktycznie dostarczane, a stosowane umowy znane na świecie jako "take or pay" czyli płać nawet jak jeste chory i nie możesz z tych usług korzystać to świństwo.

Mam kilku znajomych, którzy mają taki same kłopoty z nimi.
    Lepiej iść do jakiejkolwiek konkurencji, która potraktuje cię jak człowieka a nie maszynkę do kasowania pieniędzy
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: ~Kordas [85.221.175.*]
    Co Rafi, zabrakło 150 zł na ratę na siłownię. Taki z Ciebie mocny inwestor giełdowy? Czy jak podpisujesz umowę z Orange i nie dzwoniąc to tez nie musisz płacić abonamentu?
    Sam korzystam i wiecie co? Jak moja siostra się przeprowadziła to napisała krótkiego maila do zarządu i następnego dnia miała umowę rozwiązaną. Także wiem że to co powyżej to jedno wielkie kłamstwo. Tylko trzeba spełnić dwa warunki: nie mieć nieuregulowanych rat i napisać pismo. Ale rozumiem że to za dużo dla Rafiego i gwmastera, bo już im wskoczyła dwie raty i nie było w portfelu 300 zł na uregulowanie i teraz nie mogą wziąć dziecku biurka na raty bo są w KRD. Może sprzedajecie cały pakiet 50 akcji jakie posiadanie i zapłaćcie swoje zobowiązania. Potem napiszcie do klubu że nie macie zobowiązań i bieda piszczy to wam ją rozwiążą.
    Tak właśnie jest w tej Polsce. Podpisują umowy, zamiast płacić gotówką dostają na raty, których nie płacą i jeszcze mają problem że ktoś chce od nich płacenia tych rat. A przypominam, że po wpisaniu w Google fit.pl+fabryka formy, mamy info że jest to najlepszy fitness w Polsce. Dlatego chyba mają prawo do waszych rat? Czy mają powiedzieć pracownikom w dniu wypłaty żeby zadzwonili do was po swoją wypłatę ?
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: wysoka_srednia [83.21.250.*]
    Orange jak Orange ale dodam jeszcze:
    czynsz, zus, podatki, ubezpieczenia (osobno bo zus z ubezpieczeniami ma niewiele wspólnego), net, energia elektryczna, kablówka itd.

Niech Gość pójdzie do PZU i powie, że mają mu OC zmniejszyć bo był chory, zobaczymy co będzie ;-)

Wydaje mi się, że kwoty za karnety są tak skonstruowane, że w ryczałcie jest taniej niż gdyby klient miał zapłacić przykładowo 30 zł za jedno wejście bez ryczałtu - marketingowo wyglądałoby to źle, aczkolwiek byłoby faktycznym kosztem ponoszonym przez usługodawcę (+ marża). Nie wiem jak dokładnie wyglądają cenniki w tym przypadku, aczkolwiek idea jest dla mnie jasna.
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: ~gosc [94.254.136.*]
    ludzie te umowy nie maja mocy prawnej a to tylko strzal w kolano dla nich. Nie przychodziliscie na silownie usluga nie byla wykonywana, klub nic na tym nie stracil ze wy nie przychodziliscie. Zaden sad by wam nie dal nakazu zaplaty. Jak przychodzi pismo podejrzewam ze z lublina to sie odwolywac i tyle. To jest chore te cale umowy i nabijanie ludzi w butelke. Klub tak czy siak swiadczy uslugi innym klubowiczem, a nic nie traci na tym ze was nie ma bo znudzilo wam sie chodzenie na fitness czy silownie. Co z tego ze umowa jest podpisywana na czas nieokreslony. Wy przestaliscie przychodzic przestaliscie placic i koniec w temacie. Szukaja tylko nainwych osob. Nie daj bog wysla wam wezwanie do zaplaty po 5 miesiacach to w ogole sad ich wysmieje. Wy musicie byc w pelni swiadomi narastajacego dlugu wobec was nie moze byc tak ze podpisaliscie umowe zapomnieliscie o niej a pozniej po roku przychodzi 1000 zl rachunek za silownie ;d Spokojnie nie dajcie sie nabijac w butelke. Dziwi mnie ze ta firma prowadzi taka polityke. Ale to juz kwestia glupkowatego zarzadu. To dlatego tak malo u mnie na silowni ludzi jest ;d
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: ~Andżela [37.248.118.*]
    W każdej chwili można bez problemu odstąpić od umowy!Wiem,bo tam pracuję...
  • Re: fabryka formy(SIŁOWNIA)-uwaga na podpisywane umowy członkowskie Autor: ~agent [89.65.8.*]
    Pokażci mi podpis na tych umowach jakiegokolwiek klienta. zadnej sprawy w sądzie FF nie wygra bo umowy maja niedozwolone zapisy
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.