• Odreagowanie Autor: ~darol [178.183.178.*]
    Może być jazda jak myślicie warto zaryzykować?
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [178.183.178.*]
    Dopiero to początek radzę się nie spóżnić bo można zostać w tyle a horyzoncik jest zajebisty
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [178.183.178.*]
    Mam wrażenie że papier jest obserwowany i wyczekiwany na złe decyzje inwestorów którzy są w posiadaniu walorku jeżeli w dalszym ciągu będziemy świadkami braku podaży to popyt będzie ciężko zatrzymać. Radzę drobnymi zbierać papier a mała kwota się sporo z wielokrotni. Niestety na większe pakieciki można liczyć około 10zeta a obstawiam cenę docelową około50zeta i można się smiać. Czekam na wasze sugestie i ironie.
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [62.152.156.*]
    Czy ktokolwiek zdąży z forumowiczów tu wskoczyć? Zobaczymy.
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [62.152.156.*]
    Zero wpisów chyba do nikogo nie dotarło a mogło być tak pięknie co nie
  • Re: Odreagowanie Autor: ~ccc [85.89.191.*]
    nabrałeś gówna na pierwotnym i leszczy szukasz hahahahaha

przewalajcie dalej miedzy sobą

nikt wam tego scierwa nie weżmie po akcji z BIOINVENTIONS

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?t=171070&postdays=0&postorder=asc&highlight=stem&start=30&sid=8c6c6c9504db25a212302677dbc12cda
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [62.152.157.*]
    Długo się zastanawiałeś nad swoją żałosną sugestią ? Porażka
    brandzluj sie dalej sam ze sobą

bez odbioru.

• Re: Odreagowanie Autor: ~luk [77.112.236.*]
    Dla wszystkich krytykantów dajcie sobie na luz!!! Ta spółka to diament super branża niska podaż drugie Acreo się szykuje To tylko moje przemyślenia nie sugerować sie tym do kupna ani do sprzedaży to wyłącznie moje przemyślenia nie namawijące do inwestycji!
    Ciąg dalszy kontynuowany a jak baton zniknie to euforia, może i racja że może to być grugi acreo ale nie wydaje mi się. Zobaczymy
  • Re: Odreagowanie Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Uwierzcie mądrzejszym od siebie, że ta spółka to najgorszy wybór na giełdzie.
    Zapoznajcie się z jej historią.
    A jak będzie orbita to co wtedy doradzisz?
    Idioci na orbicie to widok niestety bardzo częsty w tym nieszczęśliwym kraju.
    Ale masz rację z tą orbitą - orbita to przecież kosmos - a ta spółka, napewno zapewni wam kosmiczne....STRATY.
    I jeszcze jedno. Naprawdę tego nie widzisz, czy tylko chcesz się tego pozbyć?
    Szczerze to posiadam śladowe ilości, a jesteśmy przecież na NC a nie lokacie bankowej, życzę trafnych decyzji.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.89.191.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Co tak się poćicie był sygnał i trzeba było się podczepić a nie marudzić, masz jeszcze czas.
    CCC masz 100% racji - ale, co z tego jak i tak trafią się "mądrzejsi" i to kupią.
    Popatrz na Petrol, przecież do tej pory trafiają się tam idioci, którzy twierdzą, że nagania się na spadki, gdy napiszesz, że petrol to śmieć. A jak można naganiać na spadki na akcjach które spadły z 760 złotych na 3 złote?
    Statystycznie 95% ludzi to niestety półgłówki - z tym, że na giełdzie odsetek ten może być jeszcze większy.

Przestrzegam bo może ktoś przeczyta i uratuje kase i nie da zarobic ludziom którzy powinni siedziec w innym miejscu.

.

Mam wrażenie że ci co tak łgają{ccc,redaktor} siedzą na stratach i nie mogą się z tym pogodzić że inni mają lepszego nosa niezdecydowanym radzę wchodzić bo promocja nie potrwa długo.
    HAHAHAHAHAH teraz to mnie rozbawiłeś

PROMOCJA hahahaha

tu bedzie niekończąca sie promocja do 10 GROSZY

hahahahaha

Brawo p.CCC gratuluje poczucia humoru.
    Promocja dla sprzedających, która będzie trwała do 11 groszy.
    A potem założą następną spółkę, i przyjdą nowe giełdomatołki.
    Taka polska wersja niekończącej się opowieści.
    Niestety.
  • Re: Odreagowanie Autor: ~hmm [188.33.20.*]
    Ja nie wiem po co niektorzy graja na gieldzie...
    No i walorek się wymyka, pisałem że macie okazję na wzięcie papiera.Tu tylko góru i basta. Pozdro dla ccc i redaktorka
    przewalajcie dalej miedzy sobą syfa

Żeby tak wszystko syfiało jak stemcells pda to by było pięknie a tak a propo to na czym siedzicie p.CCC
    EKOEXPORT
    prosze bardzo
  • przypominam sie Autor: ~ccc [85.89.191.*]
    zobacz gdzie jest teraz kurs EKOEXPORT a gdzie scierwa SCS
    buhahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahha
  • 300% w 7 miesiecy i to nie koniec Autor: ~ccc [85.89.191.*]
    a wy łykajcie dalej akcje po 10 groszy jelenie

hahahahahahhahahahahhahahahhah
  • Re: Odreagowanie Autor: ~d1zbik [78.88.77.*]
    nie sprzedawac tu bedzie odpal..doswiadczony!!!
    Do darola.
    Dalej nie wierzysz, że to pomyłka a nie spółka?
    Mam nadzieję, że nie odpiszesz, bo posiadasz resztki wstydu - bo rozumu i kasy to na pewno nie masz.
    Można się pomylić - rzecz ludzka - ale kupić akcje tej spółki to nie pomyłka, to głupota - wycofaj się z giełdy, naprawdę Ci dobrze życzę.
  • Re: Odreagowanie Autor: ~dobieracz!!!! [78.8.12.*]
    Ty Stanisław a kim Ty niby jesteś , że "radzisz" mu żeby się wycofał ??kolejny samarytanin? jego kasa i jego sprawa , może ma ochotę stracić ? i módl się żeby przypadkiem jakimś cudem nie urosło bo wtedy ktoś może Ci doradzić, żebyś wiadomo co ......
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [178.183.191.*]
    Do redaktorka.
    Myślę jednak redaktorku że to ty się mylisz. Tu nikomu nie zależy na dołowaniu kursu, tylko drobna płoszyna się wyprzedała przy druzgocącym runku. Mądrzejsi się ustawili i pozbierali parę akcyjek i może to jeszcze trochę potrwać bo po co windować papier jak można brać od leszczyny , jednak gdy podaż zamrze to popyt obudzi się z podwójną siłą i zobaczysz wkrótce 5zeta ale ten walorek to nie dla ciebie. Możesz tylko obserwować i wspomnieć swoje ignorujące słowa. Powodzenia w inwestowaniu, a jeżeli inwestujesz na głównym to dam ci radę abyś zminimalizował swoją stratę. Jutro sprzedaj wszystko i wchódż przy wig20 na poziomie 1800, albo daj se spokój z giełdą.
  • Re: Odreagowanie Autor: ~zeus [217.153.148.*]
    jak wam łapy poucina to zmądrzejecie tu mają akcje po 10 groszy. kolejny bankomat.poczytajcie lepiej o BioInventions jakie farmazony pierd....lił prezesik hehehe
    tu gra jest do jednej bramki. jak was ojebią z kasy to skonczy sie wasza zabawa w giełde hehehe
    pozdro
  • Re: Odreagowanie Autor: ~d1zbik [78.88.77.*]
    nie sprzedawac zobaczcie ile jest zlecen na s a ile chce kupic zanizaja specjalnie akcji malo zaraz ruszamy do gory!!!
  • Re: Odreagowanie Autor: ~hmm [46.112.254.*]
    uspokoj sie.
  • Re: Odreagowanie Autor: ~darol [178.183.190.*]
    Będziemy bogaci i nie dajcie się zwieść na idiotyczne spółki
[x]
STEMCELLS -6,74% 0,36 2026-04-13 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.