• Wniosek Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    żeby mieć 33% w takim tempie skupu to Kompap będzie się jeszcze kisił z rok , no chyba że będzie bardziej agresywnie kupował to i na kurs wpłynie pozytywnie
  • Re: Wniosek Autor: ~wert [77.115.87.*]
    http://www.tvncnbc.pl/10366026,0,0,1,0,kompap-przyspiesza,tvn_cnbc.html
    Prezes w tvncnbc.
  • Re: Wniosek Autor: ~doktor [79.185.140.*]
    to co mówi potwierdza zakupami:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/KOMPAP-Nabycie-akcji-przez-osobe-blisko-zwiazana-z-Prezesem-Zarzadu-2410581.html

d.
  • Re: Wniosek Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    no naprawdę zaczyna to jakoś w końcu wyglądać tylko dlaczego tak późno maj-czerwiec to byłby pewnie lepsze terminy i na kursie odczulibyśmy to bardziej ale mimo wszystko widać światełko w tunelu, w końcu wyszedł Prezes ze spółka do ludzi, teraz tylko oczekiwałbym kontynuowania zarówno skupu akcji jak i dalszych czynności mających na celu zainteresowanie inwestorów kompapem. jest szansa że prezes mimo wszystko zrobi nam święta, spóźnione ale zawsze. No czekam z niecierpliwością co dalej, perspektywy są podejście Lipki widać uległo zmianie mam nadzieje ze na dłużej.....
  • Re: Wniosek Autor: ~wert [77.114.85.*]
    Ten Prezes to chyba Ciebie słucha....
    A może on ma swoją wizję ,nie patrzy na chwilowe wzrosty i spadki -buduje grupę.?????
    Jest już 5 lata -pamiętam pierwsze 2 lat strach było otworzyć Parkiet ,ciągłe wywiady i co ???-dalej była małą spółeczka bez perspektyw..a teraz jest ciszej i mamy firmę o przychodzie za 2011 -myslę ,że ok 70 mln i jak mówił w wywiadze o ok 10mln Ebidy.
    W pierwszym roku konsolidacji !! w drugim powinna już pokazać się dywidenda!
    aaa w wywiadzie mówił ,że export w sierpniu był 60% a kurs euro jest 4,5zł!!
    mnie bardziej interesuje kurs akcji a tej do 30 zł jeszcze daleko a nawet 12-15zł nie widać na horyzoncie no ale po ostatnich wywiadach, telewizji i skupie mozna śmiało stwierdzić iż perspektywy są i zaczyna to jakos wyglądać mysle że warto jeszcze poczekać chwile i jednak dać Lipce szanse....
  • Re: Wniosek Autor: ~kamila [88.156.38.*]
    Dnia 2011-09-22 o godz. 17:13 ~wert napisał(a):
    > Ten Prezes to chyba Ciebie słucha....
    A może on ma swoją
    > wizję ,nie patrzy na chwilowe wzrosty i spadki -buduje
    > grupę.?????
    Jest już 5 lata -pamiętam pierwsze 2 lat strach
    > było otworzyć Parkiet ,ciągłe wywiady i co ???-dalej była
    > małą spółeczka bez perspektyw..a teraz jest ciszej i mamy
    > firmę o przychodzie za 2011 -myslę ,że ok 70 mln i jak
    > mówił w wywiadze o ok 10mln Ebidy.
    W pierwszym roku
    > konsolidacji !! w drugim powinna już pokazać się dywidenda!
    >
    aaa w wywiadzie mówił ,że export w sierpniu był 60% a kurs
    > euro jest 4,5zł!!
    Szkoda ze prezio nie powiedział całej prawdy z tymi 60% .
    Ładne bajeczki opwiadał
    pozdro

• Re: Wniosek Autor: ~wert [77.115.64.*]
    Kamila -wiesz coś więcej to powiedz! -jakie bajeczki ??
  • Re: Wniosek Autor: ~do fleta wert [79.184.226.*]
    nie prognozuj juz gosciu kursu akcji ,bo jak zauwazyles nie wychodzi ci to.pragne powiedziec to co powiedzialem juz jakis czas temu, mianowicie ze jestescie wszyscy albo flimami albo naganaczami (wert kris)teraz bedzie zwala na maksa wig 20 ,1000 punktow a potem jazda oczywiscie stopnowa na 800 2-3 latka i mozemy gadac o jkichkolwiek wzrostach. tak karsyk owiez w to zamroziles kasiorke,
  • Re: Wniosek Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    kto ci kaze grac na gieldzie .nie patrz na forumowiczow-co najwyzej mozna poznac inny poglad na spolke.decyzje poejmuje zawsze sam i tylko do siebie moge miec pretensje.ale roli placzki jak ty -nie zamierzam tu odgrywac.prezes kupuje i i ja wiem dlaczego-kompap ma szanse niedlugo kosolidowac branze poligraficzna na gpw ale ja tu nie zamierzam ciebie uswiadamiac-juz jest za pozno-kup sobie kolego obligacje lub zaloz lokate w banku
  • Re: Wniosek Autor: ~kisiarz [79.184.226.*]
    dobra ok. myslisz logicznie?obudz sie .wig 20,1000 pnk;i tam czekamy z kapitalem.
  • Re: Wniosek Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    do kisiarza-nie strasz kolego wigiem 20.nie mam spolek z tego indexu jesli ty tak-to czekaj sobie na tysiac punktow.kupie tobie troche pop-cornu aby sie tobie nie nudzilo.mnie obchodza tylko moje spolki.wg mnie kompap zupelnie dobrze znosi krach.a to co wyrabia inna moja spolka-bipromet przechodzi ludzkie pojecie-nic go nie rusza-az milo byc jej akcjonriuszem.wierze w male i dobre polskie spolki ktore sa zupelnie zdrowe.a na wielu handel za pol wartosci a nawet po 1/4 wartosci jak np.gant warfama graal.handluja za bezcen dobrymi papierami ale ja nie stoje z boku
    no mam nadzieje ze az tak czarnej wizji nie będzie a faktem jest ze trochę kasy na kompapie zamroziłem, jakby nie było jest to główna pozycja w moim portfelu i spodziewałem sie lepszego kursu, dam jeszcze w przyszłym tyg szanse prezesowi może jakimiś zdecydowanymi zakupami podciągnie kurs a jak nie to cóż trzeba będzie redukować bo może się zdarzyć że twoja czarna prognoza sie sprawdzi a wtedy lepiej mieć kasę w gotówce i zakupu robić w dołku. Osobiście mam nadzieje ze ruszymy z miejsca do góry, Lipka zaczął coś się strać ostatnio ale to spóźnione działania, choć mam nadzieje ze coś z nich wyjdzie.....
  • Re: Wniosek Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    z ta redukcja karsyk bedzie ciezko kolego skoro jak pisales ze jest to twoja glowna pozycja w portfelu, zobacz jakie "batony" ostatnio schodza, strach cos wystawic zeby ci nie zdjeli, naprawde z posrod ludzi z zarzadu a przede szystkim lipki to nikt sie nia nie interesuje, z jednej strony to dobrze a z drugiej kto od ciebie ten pakiet kupi, wydaje mi sie ze trzeba poczekac na szersze zainteresowanie spolka cokolwiek by to nie oznaczalo, pozdrawiam
    pytanie w obecnej chwili brzmi czy nastąpi to w miarę rozsądnym terminie?, a swoja drogą myślę ze ze 20k gdzieś upchnę a resztę zostawię i poczekam na dalszy rozwój wypadków, zawsze zdążę odkupić poźniej, ale nie ukrywam ze inne spółki zaczynają być bardzo atrakcyjne i.... na dobrą sprawę za bardzo nie wiadomo co robić.
  • Re: Wniosek Autor: ~wert [95.40.247.*]
    tak żle nie jest z tym wychodzeniem np. stoi 2000 odkryte po 7,50 .
    A po prawej było zebrane wszystko do 7,99zł pewnie zaraz bedzie komunkat Prezesa!
    Radzę jednak poczekać tak jak ja czekam...
    Może na koniec września nie bedziee12 zł jak przewidywałem jestem jednak przekonany ,że jeszcze w tym roku bedzie 12 lub wyżej! to jest moja subiektywna i optymistyczna ocena!
    jak pisałem wcześniej liczę ze Lipka jednak nie będzie taki i zrobi na święta.... a co do redukowania to rozważam zmniejszanie zaangażowania....jak i zwiększanie zaangażowania w zależności od dostępnych środków i sytuacji na rynku ;)
[x]
KOMPAP 0,87% 23,20 2025-12-22 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.