powiedz mi a cóż takiego było wyjątkowego w tej piątkowej sesji? bo tego nie dostrzegam jakoś, czym różni się ta sesja od poprzednich symulujących wzrosty a zakończonych po tygodniu jeszcze większymi spadkami? odpowiedz mi czym?
jak sie czyta takie durne teksty jak twoj to nie waidomo czy plakac czy sie smiac ..niedlugo to wg ciebie ile ..miesiac ..pol roku ...rok ... okresl ramy czasowe swojej wrozby ..choc daj namiastke jakis racjonlanych powodow zeby sie tak stalo ... bo ja tez moge powiedziec ze niedlugo tu bedzie 1 zl .. tylko najpierw trzeba od leszczy odebrac ..tylko ze ma to tyle wspolnego z prawda jak to ze kopernik byla kobieta
tradycja na mirze jest to, ze od kilku ladnych miesiecy nie reaguje jej kurs na zadne komunikaty. jesli wzrosty maja byc, to tylko dlatego, ze "cel grubych" zostal osiagniety. miejmy nadzieje, ze nastapi to niebawem.
powtórka z rozrywki, jak się czują nowi posiadacze jakże cennych akcji spółki Miraculum - cennych bo będziecie bogatsi o doświadczenie - nigdy nie wchodzić w śmiecia - wg mnie spółka otrzymuje nominacje do nagrody "WAŁEK ROKU"
smieszny jestes chlopcze ..spolka jak inne na tej gieldzie ..ci co kupili po 35-36 oddali po 40-41 zarobili w dwa dni ...po 5 gr na akcji ... to jest ok 15 procent .. niezle jak na smiecia ... a ty czekaj dalej na swoje 20 groszy tylko po co skoro mowisz ze nie kupuje sie takich akcji ..w skorcie ...wg twojego kryterium rownie dobrze o spolkach z wig 20 mozna by w obecnej sytuacji powiedziec ze to smiecie ...
chłopiec to Cie miękką pałką robił, i przyjrzyj się uważnie czy CI co "kupili" mieli szanse oddać i zarobić tyle %-ów co piszesz, nigdy nie pisałem że będzie po 0,20
nie pozdrawiam
Ustala się następujące kryteria realizacji Programu Motywacyjnego:
1) kurs akcji Spółki na rynku regulowanym prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. przez okres trzech pełnych, kolejnych miesięcy będzie wynosił nie mniej niż jeden złoty – w okresie od podjęcia niniejszej uchwały do dnia 31 grudnia 2014 roku włącznie,
2) Wskaźnik EBITDA dla Spółki na dzień 31 grudnia 2014 roku, ustalony w zatwierdzonym sprawozdaniu finansowym Spółki za rok obrotowy 2014 będzie wynosił nie mniej niż 25.000.000,00 zł (słownie: dwadzieścia pięć milionów złotych)
- przy czym spełnienie przynajmniej jednego z kryteriów będzie umożliwiało każdej Osobie Uprawnionej do objęcia połowy przeznaczonego dla niej limitu Warrantów subskrypcyjnych.