ja bym podyskutował ale ogólnie nie mam wiedzy zbyt duzej o spólce. zainwestowałem na poziomie 14,xx i jak wróciłem z wakacji to mi szcżeka opadła bo zapomniałem ustawic SL i dostałem po krzyzu. zeby wyjśc na "0" to potrzbuje 100% wzrostu. Nie wiem czy to relane. Ogólnie to fundamentalnie dobrze wyglada. tylko czemu tak słabo zarabia skoro rury schodzą jak świeże bułeczki??
Pewnie ci co znaja spólke więcej o niej wiedzą.
Jakbym miał cash to bym usrednił ale niestety sierpień na GP w wpedził mnie w długi a potem sprzedawanie nie miało sensu.
Chetnie usłysze jakies pokrzpiajace informacje.
Czy jest realna szansa ze ferrum dostarczy rury na gazociąg Nabucco a przynajmniej na łącznik do niego z terminala LNG??
Podobno p. Roman sie znów ta spólka interesuje... ale słyszłem tyko plotki bez konkretów.
He, he :)))....zbyt długo siedziałem kiedyś na ferrum aby zmienić swoje zdanie o spółce.
Celowo zwalili cenę aby w tej chwili robić ruch na tym badziewiu.
Skupili trochę i ponownie będą podbijać aby to upchnąć.
Nie dać się ubrać !
Jaki syf ? Przy kursie 14-15 zl były niezłe obroty ( kilka miesięcy temu Można było sprzedać i to tysiącami . Od kilku tygodni trzeba skupować , daje to możliwość 100% powierzenia portfela .
..buffet ma racje -ta spólka to syf, ale niestety trzeba być cierpliwym.Raz na 7-8 lat srednio daje duzo zarobić tzw. cierpliwym.To znaczy, że mamy już z górki, no chyba , ze ktoś chce wyrzucić na stracie po kilku latach trzymania akcji???tylko czy jest sens??