• Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~olek [83.23.252.*]
    tutaj 4-5zł jest pewne w ciagu pólroku .Wina tak sie ciesza na naszym rynku ze nie ma innej ceny
  • Re: Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~alex [79.110.4.*]
    no ubranka uszyte możemy wracać na 0.80
  • Re: Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~ACHTUNG [77.253.109.*]
    Uwaga!!!! UBIERAJĄ !!!!!!
  • Re: Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~Tak! [77.253.14.*]
    Ciekawe kto ubiera? Te leszcze co brały po 2zł i więcej? Czy ci którzy łykali pod fundamenty na spadkach sprzedadzą z 20% zyskiem?

Rynek pokaże.
  • Re: Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~screep [195.95.170.*]
    Dnia 2011-09-16 o godz. 12:15 ~Tak! napisał(a):
    > Ciekawe kto ubiera? Te leszcze co brały po 2zł i więcej?
    > Czy ci którzy łykali pod fundamenty na spadkach sprzedadzą
    > z 20% zyskiem?

Rynek pokaże.

heheh a Ty miałeś takie wyczucię że od pół roku czekałes do dziś bo z wyliczeń matematyczno statystyczny wróżkarskich wyszło Ci że 90 gr to cena minimalna a ci co handlowali przez pół roku to idioci.....mysle że jak spadnie na 0.7 też powiesz że leszcze kupowaly na 1,20.....

wzloty na 20% i spadek w dłuzszym terminie o 40 % był na tej spółce mnóstwo razy
    skoro uważasz zysk 20% za wyśmienity to tym bardziej sam sobie odpowiadasz że
    dziś lub w poniedziałek sprzedasz....

niestety nie możesz tego wiedzieć skoro jesteś tu od 2 tygodni

ale tak naprawde myśle że jestes uziemiony dużo wyżej i poklepujesz się po plecach że nadeszło długotrwałe wybicie a nie na 2-3 sesje

ja się chociaż nie oszukuje straciłem jak wielu ubranych leszczykowo na 2 zł ale trudno fundamenty spółki mi nie pomogły a infa o umowie z eurocashem były zmasowaną dystrybucją...

ale "grubasy" i tak zrobią jak chca a patrzac na obroty to dzis ich tu nie ma
  • Re: Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~Tak! [77.253.14.*]
    Jeszcze zacytuję co mnie najbardziej rozbawiło:

ja się chociaż nie oszukuje straciłem jak wielu ubranych leszczykowo na 2 zł ale trudno fundamenty spółki mi nie pomogły a infa o umowie z eurocashem były zmasowaną dystrybucją...

Otóż właśnie kolego Ty się najbardziej oszukiwałeś. Bo jak kupuje się pompkę to jeśli tej pompki dalej nie ma to się wywala. A Ty pozwoliłeś spółce spaść. Po pierwszych raportach, że spółka sama w sobie może przestać być śmieciem nie sprzedałeś. Dopiero kiedy wszystko wskazuje na to, że mamy perełkę jeśli chodzi o zysk netto, potencjał rozwoju samej spółki jak i branży - sprzedałeś w dołku. I pewnie kolejne pieniądze stracisz na nowych "inwestycjach"

Radzę najpierw się troszkę wyedukować.
    Widzisz ja tą spółkę obserwują już przed debiutem, bo tak się składa, że mam sporo akcji Mery. I zupełnie zostanie akcjonariuszem mnie nie interesowało. Do czasu raportu za II kwartał. I teraz po korekcie zacząłem szukać okazji. I dla mnie taka okazja to Teliani.
    I nie mamy raczej co dyskutować, bo teraz nawet jak zleci na 70groszy to ja sobie dokupię spokojnie.

A Ty kolego jesteś zwykłym leszczem bo kupowałeś Teliani - śmiecia na podbitce zrobionej przez spółdzielnie.

Spółka atrakcyjna dopiero jest od raportu za II kwartał. A teraz wylewasz swoją frustrację bo sprzedałeś w dołku, wtedy kiedy ja pisałem, że kupuję.

Rozumiem gdybym zaczął dzisiaj pisać o Teliani, że kupiłem po 85-90gr, ale ja pisałem od kilku dni, bo spółka jest bardzo atrakcyjna. I z branży niepodatnej na kryzys.

Ale przecież i tak nie zrozumiesz.
  • Re: Przypomne Wam za półroku ze trzeba bylo kupowac jak bylo po 0.90zł Autor: ~screep [195.95.170.*]
    a jak długo jesteś akcjonariuszem mery ?
    Merę mam od poprzedniej bessy.

I mam jej na tyle dużo, że sprzedam dopiero na rynku głównym za kilka lat. Ale ja mam czas i pieniądze, dlatego interesują mnie tanie rozwijające się spółki z dobrymi wskaźnikami i mogę czekać kilka lat.
[x]
GHYDROGEN -1,38% 1,43 2025-12-16 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.