Gościu idź już stąd bo tak żałosnego naganiania dawno nie widziałem a poza tym powiedz prosze czemu prezes w ogóle skupuje na tych poziomach nie lepiej mu było pozwolić żeby kurs spadł na dno i tam ewentualnie cosik podskubywać????Nie lubie prorokować ale dziś kupiłem troszkie akcji i mam zamiar jeszcze więcej gdyż uważam że do końca roku blaszke zobaczymy tutaj jest siła
Aha to rozumiem że wszystkie obecne komunikaty o skupie to fałsz tylko powiedz co mają na celu wywalanie papiera? Przykro mi ale tego jakoś nie widze a wręcz odwrotną sytuacje do tego poczytaj sobie o lock upach i przestań bredzić bo jeśli naprawde kupiłeś po 32 to musisz być nienormalny żeby naganiać na spadki no chyba że ściemniasz.....
Zostawcie tego kretyna w spokoju, to moze sie sie juz nie odezwie. Dawno nie widzialem takiego idioty na forum. Dla mnie temat wrobionego skonczony....
Dnia 2011-09-15 o godz. 19:02 puch_25 napisał(a):
> Zostawcie tego kretyna w spokoju, to moze sie sie juz nie
> odezwie. Dawno nie widzialem takiego idioty na forum. Dla
> mnie temat wrobionego skonczony....
A ty nie wtopiłeś??? Człowieku co cię obchodzi czyjaś kasa?? idź się wypłacz matce w pieluchę i w końcu zamilcz.Normalnie sie rzygać chce na te twoje posty. Z tego co widzę największym frustrata to ty tu jesteś bo poza tobą nikt tak tu nie płacze jak ty
Zastanów się co ty piszesz?? czy ty widziałeś na tym forum abym naganiał góra dol??? Wiec skończ pier..... I jeszcze raz ci radze przestań płakać bo to się żałosne robi.Zachowujesz się gorzej od baby. Więcej nie będę z tobą już pisał bo naprawdę szkoda czasu na ciebie. Wielu tu jest umoczonych ale nikt się nie zachowuje jak nie niedorozwinięty 6-cio latek tak jak ty