cytat"........Piotr Wiśniewski poprzez spółkę W Investment kontroluje m.in. firmę deweloperską Platinum Properties Group, grupę telekomunikacyjną TelePolska Holding i spółkę paliwową Broad Gate. Każdy z tych biznesów notowany jest na NewConnect i – zgodnie z zapowiedziami głównego akcjonariusza – niebawem ma trafić na główny parkiet warszawskiej giełdy.
Z rozmów z maklerami wynika, że zakup podmiotu z licencją może być przydatny przy tego typu zmianach i nowych ofertach........"
Biorą się na poważnie za konstruowanie holdingu. BG by przejść na główny rynek potrzebuje mieć wycenę na poziomie ponad 13 pln za akcję.
Poza tym próba przejęcia Amerbrokers przez Wiśniewskiego dobitnie świadczy o jego zapleczu finansowym i po raz kolejny stawia w niezręcznej sytuacji ignorantów sugerujących przekręt. Wiśniewski to nie Patrowicz. Dzieci we mgle :)
Dnia 2011-09-15 o godz. 12:56 ~u2 napisał(a):
> Więc zysk na 1 akcję będzie wielokrotnie większy niż cena 1
> akcji.No,No.Tworzysz nowe spektakularne prognozy.Szacun za
> bogate sci-fi.
~u2,nie psuj sobie nerwów wpisami tych meliniarzy (bo napewno nie nawet wróżbitów a o inwestorach to mogą oni pomarzyć).Bo to co oni mówią o sobie to chwalipięci a inwestora ocenia ogół nie on sam siebie,tu na tym forum wśród piszących.W każdej grupie ludzkiej znajdą się za przeproszeniem dranie,żule i jak już nie mogą nic odpowiedzieć merytorycznie to krzykną,że jesteś głupi i jak będą się cieszyli iż mocno ci odpalili.Jak widać nachalnie dopraszają się aby przyznać im rację,że zgadli (nie ma mowy o przewidzeniu) iż w wielotygodniowych spadkach na świecie ta spółka spada a inne nie,tylko rosną.Pytają też dlaczego wkleiłem stary artykuł o Wiśniewskim,więc odpowiadam to tylko dla inwestorów a nie dla gołębiarzy.Też dlatego,że tam było poruszone Broadgate i dlatego że pewnie ciekawszy niż ich artykuł pt. "syf".
A może tak przestać pisać na temat spółki, tak jak to zrobił Broader i kilku innych, ja też w zasadzie mało się udzielam. Niech sami ze sobą piszą. Swoją drogą np Art pod paragrafy podpada wypisując brednie, pomówienia i obrażenie. Niech wie, że nawet za proxy do końca nie jest się anonimowym i można namierzyć sprawcę.
Swoją drogą tak z ciekawości sprawdziłem, skąd nadaje, bo nawet za proxy nie siedzi i wychodzi mi, że z Myślenice miasto powiatowe w woj. małopolskim :-)
dobra już - towarzystwo wzajemnej adoracji - super spółka, najlepsza na nc i wogóle na wszystkich światowych giełdach - przemądry zarząd dba o nasze interesy - cudnie naprawdę cudnie - nawet na mieszkanku zarobili, zarząd jest jak midas czego się nie tknie to w złoto się zamienia, naprawdę przecudna spółka, informacje kluczowe na bieżąco, cudna spółeczka, i jeszcze zapomniałem dodac - przecudowni akcjonariusze
dlaczego tak nazywasz cudowną spółeczkę - przecudowna, cudowni ludzie się nia zajmują, główwny akcjonariusz jest cudowny i dodatkowo śliczny - to, że nie mówi kto objął akcyjki to też cudownie, - odbroty i płynnoś jest przecudna - akcjonariat jest boski. Złego słowa już nie powiem.