• I JESZCZE JEDNO !!! OD PREZESA !!! Autor: ~koczis [89.76.162.*]
    Na forum bankiera wypowiedziałem się tylko raz, pod wpływem emocji.. ;-) wywołując przy tym lawinę wpisów przeciwko mnie, ale ja mam robić swoje, staram się dla Spółki jak najlepiej potrafię i w miarę istniejących możliwości. Szkoda że użytkownicy tego forum nie zdaja sobie sprawy, że nikt bardziej nie traci na spadku kursu Spółki jak ja i mój brat, razem posiadając ponad 50% akcji..

Pozdrawiam
    LR ART
  • Re: I JESZCZE JEDNO !!! OD PREZESA !!! Autor: ~Ceelofan [178.42.252.*]
    Bla bla bla bla.... Nie tracę , bo nie sprzedaję , Panowie biorący ART po 1 gr!!!!! Szanuję zysk grynderski , jeśli wiecie co to jest , ale trzeba się dokształcać , a jak się nie wie to się zapytać!!!!!! A nie miauczeć.....
  • !!! DO PREZESA !!! Autor: ~pin [83.29.7.*]
    Dnia 2011-09-13 o godz. 17:32 ~koczis napisał(a):

> nikt bardziej nie traci na spadku kursu Spółki jak ja i mój
    > brat, razem posiadając ponad 50% akcji..

Pozdrawiam
    LR ART

Ale prezes z bratem maja po 1 gr A my nie ?

to jak tracą???
  • Re: !!! DO PREZESA !!! Autor: ~job [77.114.4.*]
    misiek co ty pitolisz poczytaj najpierw po ile mają a potem pitol!! oni mogli sprzedać np po 25 gr a tego nie zrobili więc nie ujadaj! jak wejdzi ejeszcze jeden gracz to akcje znikną z rynku i pozbędzie się artefe takich gniotów jak ty!!!
  • Re: !!! DO PREZESA !!! Autor: ~Sartan [79.187.151.*]
    Chłopie, ewentualne straty liczy się od ceny nabycia, a nie od tego po ile mogli sprzedać. Więc nie pitol. Faktycznie prezes jest poważnym człowiekiem ale mówienie o tym, że traci na spadkach kursu jest na wyrost. Przecież jest jeszcze 700% do przodu.
  • Re: !!! DO PREZESA !!! Autor: ~czysty [89.74.36.*]
    I co już niema chętnych do sypania, przecież tyle narzekań było ,co jest?
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.