• INFO ! Autor: ~evi [193.203.56.*]
    NOVAINVEST SA Global VC Sp. z o.o. zwiększa zaangażowanie w OPEN-NET SA
    Nr: 67/2011

Zarząd Novainvest S.A. ("Spółka", "Emitent") informuje, iż w dniu 13 września 2011 r. otrzymał od Zarządu spółki portfelowej Global VC Sp. z o.o. informacje odnośnie zwiększenia zaangażowania Global VC Sp. z o.o. w akcjonariacie OPEN-NET S.A. W okresie od 9 do 13 września 2011 r. Global VC Sp. z o.o. nabyła 2 570 akcji OPEN-NET S.A. na rynku NewConnect, w wyniku czego posiada obecnie 598 570 akcji Emitenta stanowiących 39,02% udziału w kapitale zakładowym i głosach na Walnym Zgromadzeniu OPEN-NET S.A.

Zarząd Novainvest S.A. informował w RB 65/2011 o deklaracji Zarządu Global VC Sp. z o.o. w zakresie zobowiązania się do wyłączenia czasowego zbywalności posiadanych akcji OPEN-NET S.A. Ponadto Zarząd Global VC Sp. z o.o. nie wyklucza w okresie najbliższych 6 miesięcy dalszego zwiększania udziału w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu OPEN-NET S.A.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect
  • Re: INFO ! Autor: ~max [89.228.122.*]

znowu zaczyna się upychanie , ta sama historia od pewnego czasu , ten sam schemat .
    Zejdziemy znowu do 22gr , patrząc na nastroje światowe wykorzystamy korektę ostatnich wzrostów .
    Znając życie to przebijemy 22gr w dół .
    Ja się na parę tygodni ewakuuje na GEOINVENT , jakiś potężny kontrakt w trójmieście się szykuje , poza tym przejęli spółkę za prawie 1mln . Po 34 gr z nowej emisji , cena rynkowa to 15 gr , więc coś pewnego musi być na rzeczy skoro ktoś obejmuje akcje po 34 gr widząc wartość rynkową 15 gr ??

Właśnie o tym mówiłem , ktoś ciągle wywala akcje z jakiegoś powodu , Open-net też leci na twarz i to całkiem sporo . Myślę , że tak za parę miesięcy może coś się bardziej wyklaruje w spółce .
    I kto tu ciągle dosypuje do worka ???
    Ciągle zaniżają , ale czemu ??
  • Re: INFO ! Autor: ~oni [77.252.99.*]
    to robi kordel i spólka....on dostał akcje za darmo...rozumiecie????/
  • Re: INFO ! Autor: ~Dan [89.69.129.*]
    Mi to wyglada na brak rzetelnych informacji od szefostwa firmy, cos tu bardzo smierdzi, jest chyba cos czego akcjonariusze nie wiedza.
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.