• Cześć Niki Autor: ~u2 [89.228.204.*]
    Wspomniałeś o mnie w jakimś wpisie i miło mi.Nie martw się o moje 12 tyś.akcji bo z mojego rachunku nie znikneła nawet jedna sztuka.Zastanawia mnie Wasze ciągłe zniesmaczenie mimo że kurs trzyma się przy tej padaczce na rynkach ładnie.Ciebie Niki przywiało z tego waloru od tej banalnej gierki zwanego kiedyś Optimusem.No cóż Broad Gate jest dopiero na początku drogi a te parę osób łącznie ze mną piszące na forum nie ma żadnego znaczenia.Dzisiaj jest wymiana papieru bez żadnych ekscytacji.Obecną wycenę Broad Gate mogę porównać do wyceny City Interactiwe gdy chodził po parę złotych na N.C.Spółka zupełnie z innej bajki i śmię twierdzić że z racji tego że B.G. działa w branży o niebo przewidywalnej i perspektywicznej to zajdzie o wiele dalej.To na razie dreptanie w miejscu przed długim maratonem.Życzę Tobie Niki i innym pyskatym mokrych snów gdzie będziecie widzieć B.G. za 1-2 złote.Niestety będą to tylko sny a pozostanie z nich tylko plama na...Pozdrawiam.
  • Re: Cześć Niki Autor: ~art [91.222.119.*]
    słyszałem, że koło płocka dziewczynki przy drodze robią gałeczkę za 1 akcję bdg - to jest prawdziwa wycena spółki
  • Re: Cześć Niki Autor: ~ajaj [91.121.145.*]
    Przestan już lepiej pisać, bo się ośmieszasz, twoim zdaniem spółka warta 1 zł licząc 4mln akcji, czyli przejmując spółkę 50% akcji + 1 wychodzi coś koło 2 baniek i kasa wydana na zakup spółki zwraca się z jej zysków poniżej roku, a reszta to czysty zysk :-))) Ja ciebie nie rozumiem, masz akcje a piszesz o zeta, to w końcu wywal je, odkupisz nizej, albo przerzuć sie na coś innego, jeśli tutaj ciebie kurs wnerwia :-)))
    Ja spokojnie sobie przeczekam i puszczę po 20-50 zeta w zależności jak sytuacja na spółce będzie się dalej rozwijała.
  • Re: Cześć Niki Autor: ~u2 [89.228.204.*]
    Nie posiadają akcji a piszą co innego.Poza tym nie posiadają elementarnej wiedzy ale znają dużo kiepskich słów.Tyle.
  • Re: Cześć Niki Autor: ~l2005 [195.128.228.*]
    Dnia 2011-09-13 o godz. 13:30 ~art napisał(a):
    > słyszałem, że koło płocka dziewczynki przy drodze robią
    > gałeczkę za 1 akcję bdg - to jest prawdziwa wycena spółki

Jeżeli to prawda to co piszesz to dla mnie bomba:) Z tego co słyszałem laski za lodzika biorą 60-40 więc jak jedna akcja jest tyle warta to super:)

Pozdrawiam
  • Re: Cześć Niki Autor: ~U2 [89.228.204.*]
    Nie znam cennika ale jeśli tak jest to zblamowałeś go.Zasadniczo takimi wpisami sam już to dawno ze sobą zrobił.
  • Re: Cześć Niki Autor: ~art [91.222.119.*]
    tak właśnie jest - po targach 50 dych biorą - i taka jest moja wycena tej spółki - w przeciwnym wypadku pod...upcze sobie z 10 lat - hehe
  • Re: Cześć Niki - cześć Ken/u2 Autor: ~Niki [213.238.75.*]
    Co do optymistycznych prognoz to nie mam nic przeciwko nim bo wbrew negacji niektórych naprawdę mam te akcje w portfelu. A wątek "wilgotny" skomentuję tak: chyba komuś puszczają nerwy bo miał być strzał w dziesiątkę a był zjazd z dziesiątki i kicha do kwadratu. I tyle.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.