• czysty---ile to potrwa jak myślisz Autor: ~żwir [83.29.8.*]
    czysty lub sartan ile to potrwa ?
    czy to celowe opóznianie, ale im na czasie powinno zalezeć czy nie? bo ja sam nie wiem

napiszcie coś madrego

miesiac 2 3 ?
  • Re: czysty---ile to potrwa jak myślisz Autor: ~czysty [89.74.36.*]
    Sprawy z KW trwają nawet do 6m-cy, czasami do roku ale to w drobnych przypadkach.
    Tu obstawiam do max 6m-cy ale to moje zdanie i nie brać tego do siebie.
    Nie stwierdzę czy to ostatni aneks czy przedostatni,jak już pisałem wcześniej jestem przygotowany na dłuższą inwestycje i korzystając z tego że ci co nie mogą sobie pozwolić na dalsze czekanie oddają taniej dlatego co aneks zawsze coś wpadnie z lewej.
    Już takie odreagowanie i oddawanie papierka było ostatnim razem dlatego czekam sobie po lewej aż uspokoi się sytuacja .
    To moje spostrzeżenia i nie sugerować się nimi ,każdy zrobi jak uważa, pozdro.
  • Re: czysty---ile to potrwa jak myślisz Autor: ~do czystego [109.255.184.*]
    Czysty skoncz juz pitolic swoje farmazony ze czekasz i czekasz i ciagle Ci wpada do koszyka po lewej. Jesli Ci ciagle wpada do koszyka to powinienes miec juz kilka mln akcji. To ile podbierasz? 20k co aneks? Przestan juz pisac swoje wypociny bo kazdy ma Cie juz dosyc.Otrzasnij sie!
  • Re: czysty---ile to potrwa jak myślisz Autor: ~czysty [89.74.36.*]
    A ja zapytam czy ty sugerujesz się moimi wypowiedziami przy zakupie lub jakimi kol wiek na forum bo ja nie ?
    Rusz się i podziałaj sam,przykro mi że cię nerwy zdzierają, mam swój pakiet a dobieram sporadycznie i nie powinno to ciebie interesować,włożyłem w to kapitał więc się interesuje w przeciwieństwie do ciebie.
    Nie piszę że ciągle wpada tylko sporadycznie ale to chyba nie twój interes ile zebrałem akcji, czy ja wnikam ile ty masz, nie moja sprawa.

A twoja złość wskazuje że wtopiłeś kupując na górce ,współczują i skoro drażnią cię moje wypowiedzi to przykro mi, ignoruj je i tyle.

Dodam że chyba wyraźnie napisałem:

"To moje spostrzeżenia i nie sugerować się nimi ,każdy zrobi jak uważa, pozdro."

Czy ja piszę Ci żebyś kupował, napisałem że "KAŻDY ZROBI JAK UWAŻA" ,czy to takie trudne w zrozumieniu powtarzam?
    Ja przynajmniej piszę ciągle pod swoim nickiem i mam gdzieś co sobie o mnie myślisz ty czy inni.
    Co mam zacząć pisać "odjazd" "1PLN" "odpał" a może "dno" "zjazd na 2gr" będzie ci lepiej jak użyje takich słów ?

I zaznaczam po raz któryś to moje spostrzeżenia i nie sugerować się nimi .

• POTRWA TYLE ILE MUSI...... I TYLE. Autor: ~Ceelofan [95.49.31.*]
    Aczkolwiek Pan "Prezez" musi się jeszcze duuuuuuużo uczyć.....
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.