• info Autor: ~debil gieldowy [83.9.107.*]
    http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-marketing-media-pr-Realizator-emisji-W0QQAdIdZ312254664
  • Re: info Autor: ~re [95.171.209.*]
    zamieniles sie na rozum z psem tratatata ??????????? wiesz co to jest info ?????????????????????????????????????????????????????????

brak slow
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2011-09-12 o godz. 19:32 ~tratata napisał(a):
    > Pierdol się kretynie. To nie ja ten temat założyłem

leszczu pije do posta ktory swego czasu ty napisales o psie sasiada ja teraz napisalem o twoim tak wiec licz sie z jezykiem

pierdnac o infie a wklejac ogloszenie o prace nie na darmo ma tego nicka

sk )
  • Re: info Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    Pisałem to wtedy do trona kretynie, bo znowu chrzanił o lock upie. Czepiasz się mnie za temat który nie ja założyłem..
  • Re: info Autor: ~debil gieldowy [83.9.107.*]
    to jest informacja ale dla osob z wyzszym IQ niz twoje

dla mnie znaczy to ogloszenie ze niebawem uruchomią nastepne kanały po tych pierwszych czterech
    jestes takim kretynem ze nie zauwazyles ze tratata ci powiedzial komplement

moim zdaniem zamieniles sie rozumem z przyrodzeniem mojego kota

p.s. kot jest wykastrowany
  • Re: info Autor: ~tron [62.182.151.*]
    Debilu nic nie pomozesz - kurs wroci w okolice zakupow sprzed 2 juz lat <1zl
    niemozliwe?
    mozliwe i to wkrotce gdy prezio rzuci haslo emisja (nie mylic z emisja kanalow widmo) 3D - d jak d..pa
    wątpię, wystaczy ze zrozumieniem raport za 2Q przeczytać
  • Re: info Autor: ~apostol [88.156.72.*]
    W raporcie strata 3mln zl mozliwa emisja akcji i przedluzenie do roku czasu od momentu uzyskania koncesji do emisji. i oczywiscie starania o przniesienie na ciagle.

AMEN
    Dnia 2011-09-12 o godz. 21:49 ~apostol napisał(a):
    > W raporcie strata 3mln zl mozliwa emisja akcji i
    > przedluzenie do roku czasu od momentu uzyskania koncesji do
    > emisji. i oczywiscie starania o przniesienie na ciagle.
    > AMEN

po co to piszesz jak i tak wybuchy na sloncu i t mobile wyrzuca cene na 140 pln minimum

))

Amen
    ale tez i w dalszym ciagu spore zapasy gotowki
  • Re: info Autor: ~telemaniak [79.185.224.*]
    Narzekamy,ale zobaczcie sobie wykres tygodniowy czy miesięczny i wtedyy gadajcie swoje bzdety.Ja trzymam i widze tu spory zarobek choć już nie powinienem marudzić he he
  • Re: info Autor: ~finca [212.160.202.*]
    Nie wiem po co te wszystkie inwektywy!!!! Każdy i tak zrobi jak zechce. Jedni pakują po korek inni czekają!!!!!! Zobaczymy kto będzie miał rację. Ja swoich akcji nie sprzedam niżej niż po XX. Czytam to forum i coraz większe mam obrzydzenie. Rozumiem, ze ktoś nie kupił tych akcji po 0,50 groszy albo sprzedał po 3.xx i teraz jest sfrustrowany ale po co ciągle tak bluzgać i jęczeć. Mojego zdania na temat tej spółki nikt nie zmieni. Sprzedam albo bardzo drogo albo wcale. Mogę czekać i kilka lat., I żadne wypowiedzi Re, TRONÓW i innych tego nie zmienią. A jeżeli będzie można to jeszcze dokupię.
  • Re: info Autor: ~finca [212.160.202.*]
    I jeszcze jedno. Mimo, że informacja db nie jest informacją z EBI czy ESPI to wolę taką niż nic nie wnoszące wypowiedzi RE, TRONA i pozostałych krzykaczy. Przynajmniej czegoś można się dowiedzieć.
  • Re: info Autor: ~up [83.22.146.*]
    siedze z boku i sie przygladam :) a ty miszczu d gieldowy wiesz co no nie ???? :)
    ze w nastepnym tygodniu kupuje ponizej 4 PLN !!!!!

lol
  • Re: info Autor: ~finca [213.238.78.*]
    Rozumiem, że określenie mnie miszczem d giełdowym to inwektywa z twojej strony. Na nic więcej cię nie stać? Nie jesteś partnerem do dyskusji. Zegnam
  • Re: info Autor: ~up [83.22.146.*]
    Dnia 2011-09-14 o godz. 17:18 ~finca napisał(a):
    > Rozumiem, że określenie mnie miszczem d giełdowym to
    > inwektywa z twojej strony. Na nic więcej cię nie stać? Nie
    > jesteś partnerem do dyskusji. Zegnam

nie, nie ciebie nazywam miszczem tylko pana dg czytaj ze zrozumieniem prosze pana :)
[x]
ASTRO 3,87% 0,09 2025-11-12 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.