Debilu nic nie pomozesz - kurs wroci w okolice zakupow sprzed 2 juz lat <1zl
niemozliwe?
mozliwe i to wkrotce gdy prezio rzuci haslo emisja (nie mylic z emisja kanalow widmo) 3D - d jak d..pa
W raporcie strata 3mln zl mozliwa emisja akcji i przedluzenie do roku czasu od momentu uzyskania koncesji do emisji. i oczywiscie starania o przniesienie na ciagle.
Dnia 2011-09-12 o godz. 21:49 ~apostol napisał(a):
> W raporcie strata 3mln zl mozliwa emisja akcji i
> przedluzenie do roku czasu od momentu uzyskania koncesji do
> emisji. i oczywiscie starania o przniesienie na ciagle.
> AMEN
po co to piszesz jak i tak wybuchy na sloncu i t mobile wyrzuca cene na 140 pln minimum
Narzekamy,ale zobaczcie sobie wykres tygodniowy czy miesięczny i wtedyy gadajcie swoje bzdety.Ja trzymam i widze tu spory zarobek choć już nie powinienem marudzić he he
Nie wiem po co te wszystkie inwektywy!!!! Każdy i tak zrobi jak zechce. Jedni pakują po korek inni czekają!!!!!! Zobaczymy kto będzie miał rację. Ja swoich akcji nie sprzedam niżej niż po XX. Czytam to forum i coraz większe mam obrzydzenie. Rozumiem, ze ktoś nie kupił tych akcji po 0,50 groszy albo sprzedał po 3.xx i teraz jest sfrustrowany ale po co ciągle tak bluzgać i jęczeć. Mojego zdania na temat tej spółki nikt nie zmieni. Sprzedam albo bardzo drogo albo wcale. Mogę czekać i kilka lat., I żadne wypowiedzi Re, TRONÓW i innych tego nie zmienią. A jeżeli będzie można to jeszcze dokupię.
I jeszcze jedno. Mimo, że informacja db nie jest informacją z EBI czy ESPI to wolę taką niż nic nie wnoszące wypowiedzi RE, TRONA i pozostałych krzykaczy. Przynajmniej czegoś można się dowiedzieć.
Dnia 2011-09-14 o godz. 17:18 ~finca napisał(a):
> Rozumiem, że określenie mnie miszczem d giełdowym to
> inwektywa z twojej strony. Na nic więcej cię nie stać? Nie
> jesteś partnerem do dyskusji. Zegnam
nie, nie ciebie nazywam miszczem tylko pana dg czytaj ze zrozumieniem prosze pana :)